Cum stai cu DRAGOSTEA în această toamnă, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Chiar dacă a sosit sezonul rece, dragostea va rămâne pentru totdeauna cea mai potrivită modalitate de a ne încălzi sufletele. Vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru toamna 2013, la capitolul iubirii.

Berbec

Toamna aceasta, vei fi implicată pe plan sentimental. Totul va începe pe 18 octombrie, când o eclipsă de lună va fi în zodia ta, iar asta îţi va aduce împlinire pe plan emoţional. Dacă eşti la începutul unei relaţii, s-ar putea să simţi că ţi-ai găsit jumătatea, mulţumită unei conjuncţii Venus în Săgetător şi Uranus în Berbec, cu doar două zile înainte, pe 16 octombrie. Atenţie însă! În ultimele zile ale toamnei, s-ar putea ca tu ţi partenerul tău să vă certaţi mai mult decât de obicei. Încearcă să-ţi dai seama dacă asta se întâmplă pentru a anima puţin lucrurile sau dacă într-adevăr există o problemă mai gravă.

Taur

Eşti pe cale să intri într-unul dintre cele mai favorabile cicluri posibile pentru dragoste şi sex. Marte, planeta care îţi guvernează libidoul, va intra, pe 15 octombrie, în Casa a V-a, a Dragostei şi Copiilor, unde va rămâne până pe 7 decembrie. Acest ciclu care se produce o dată la doi ani îţi va oferi oportunitatea de a-ţi face de cap cu cineva special. O eclipsă solară va fi în Casa a VII-a, a Relaţiilor, pe 3 noiembrie, iar dacă simţi nevoie de un început, acum este un bun moment.

Gemeni

De data aceasta, Mercur retrograd îţi va afecta viaţa amoroasă doar dacă eşti implicată într-o relaţie amoroasă cu un coleg de muncă. Din 21 octombrie până pe 10 noiembrie, Mercur se va deplasa prin Casa a VI-a, a Muncii, iar comunicarea defectuoasă este posibilă în această perioadă. E o perioada bună pentru a ţine separate viaţa personală şi cea profesională. Oportunităţile amoroase nu lipsesc însă în această toamnă. De pe 7 octombrie până pe 5 noiembrie, Venus va trece prin Casa a VII-a, a Relaţiilor, iar Gemenii vor avea parte de o perioadă armonioasă.

Rac

Toamna 2013 te va purta în cel de-al nouălea cer. Cu Jupiter în semnul tău, sunt mari şanse ca totul să mearga de minune în viata ta, inclusiv pe plan amoros. Eclipsa solară de pe 3 noiembrie va reîmprospăta relaţiile romantice. Venus va intra în Casa a VII-a, a Relaţilor, pe 5 noiembrie, ţi va rămâne acolo până în martie 2014. Poţi conta pe schimbări în bine în ceea ce priveşte dragostea în această perioadă.

Leu

Marte, planeta responsabilă cu dorinţele sexuale, va fi în zodia ta până pe 15 octombrie, iar asta îţi va da curaj să abordezi pe oricine îţi este pe plac. Îndrăzneala asta te va mira chiar şi pe tine însăţi. Lucrurile vor fi şi mai bune până pe 5 noiembrie, pentru ca Venus va intra în Casa a V-a, a Dragostei şi Copiilor. Asteaptă-te ca situaţii romantice să se iveasca la fiecare pas.

Fecioară

Toamna va fi cu siguranţă cel mai prielnic anotimp pe plan amoros din anul acesta pentru tine. Fie că eşti singură sau într-o relaţie, viaţa ta amoroasă va avea de câştigat. Venus va deveni retrogradă la solstiţiul de iarnă, însă vei avea de câştigat până atunci în planul dragostei. Pe 7 noiembrie, ai putea decide împreună cu cineva cu care te vezi ocazional să duceţi lucrurile la nivelul următor.

Balanţă

Eclipsa de pe 18 octombrie va aduce lumina asupra adevăratului statut al relaţiei pe care o ai în prezent. Realitatea este ca tu şi partenerul tău s-ar putea să nu mai fiţi pe aceeaşi lungi de undă pe mai multe planuri şi că aţi cheltuit deja mult timp şi energie pentru a rezolva aceste diferenţe. În perioada eclipsei veţi afla dacă eforturile astea au fost în van sau nu.

Scorpion

Toamna asta, te poţi aştepta la o atitudine de tip „totul sau nimic” în ceea ce priveşte dragostea. Venus va fi în zodia ta până pe 7 octombrie, ceea ce te va ajuta să seduci cu uşurinţă. Eclipsa solară în zodia ta de pe 3 noiembrie te va ajuta să duci o relaţie la următorul nivel.

Săgetător

Aspectele amoroase vor reprezenta o importantă preocupare a ta în această toamnă. Pe 18 octombrie, o eclipsă solară în Berbec îţi va lumina Casa a V-a, a Iubirii Adevărate. Relaţia ta s-ar putea să ia sfârşit în această perioadă, mai ales dacă lucrurile au fost tensionate în ultima perioadă. De cealaltă parte, dacă te întâlneşti cu cineva nou şi sentimentele tale devin tot mai puternice pe zi ce trece, eclipsa te va determina să faci o declaraţie deschisă de iubire. Venus va fi în zodia ta între 7 octombrie şi 5 noiembrie, iar asta te va face să arăţi mai frumoasă ca niciodată şi îţi va da o doză considerabilă de încredere în sine.

Capricorn

Chiar dacă viaţa ta ar putea părea „cuminte” la începutul toamnei, astrele ţi-au pregătit ceva special. Pe 5 noiembrie, Venus va intra în zodia ta, iar puterea ta de seducţie va creşte şi vei avea multă încredere de sine. Pe 7 noiembrie, Venus va fi într-un unghi foarte bun faţă de Neptun, ceea ce te va ajuta să stăbileşti o legatură emoţională deosebită cu partenerul tău, iar luna plină în Taur de pe 17 noiembrie va duce această legătură la apogeu.

Vărsător

Toamna aceasta nu va începe deloc bine pentru tine pe planul dragostei. Dacă te afli într-o relaţie serioasă, vei simţi asta din plin. Marte, planeta acţiunii, dar şi a neîntelegerilor, va continua să se deplaseze prin cea de-a VII-a casă a ta, a Relaţiilor, până pe 15 octombrie. După această dată, certurile vor deveni mai rare, însă până atunci aşteaptă-te la situaţii tensionate. Pe 17 decembrie, o lună plină în cea de-a V-a casă a ta va aduce la lumină o situaţie tensionată între tine şi partenerul tău. Fie în bine, fie în rău, aşteaptă-te la un moment de cotitură.

Peşti

Dacă eşti singură şi îţi doreşti să găseşti dragoste sau te întâlneşti cu cineva nou, aşteaptă-te ca toamna aceasta să aibă un potenţial amoros deosebit. Jupiter, planeta expansiunii şi abundenţei, va continua să se deplaseze prin cea de-a V-a casă a ta, a Iubirii Adevărate, eveniment care se petrece o dată la 12 ani. În această perioadă, ai mari şanse să-ţi descoperi sufletul pereche. Venus va fi în conjuncţie cu Jupiter pe 26 septembrie, iar astfel vei avea o oportunitate foarte bună pentru a începe o relaţie amoroasă. Dacă eşti deja implicată într-o relaţie, Marte va intra pe 15 octombrie în cea de-a VII-a casă a ta, a Relaţiilor, si va rămâne aici până pe 7 decembrie. S-ar putea ca certurile să se înmulţească, însă nu-ţi bate capul cu lucrurile mărunte.

sursa: bzi.ro


Distribuie
..