Cum stai cu dragostea în această săptămână, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Este iarnă, iar asta înseamnă că avem nevoie mai mare de o încălzire sufletească. Află, aşadar, ce îţi rezervă astrele pe plan amoros, în această săptămână.

Berbec – Profită de faptul că vei fi mai sociabilă săptămâna aceasta decât de obicei. Până vineri, este posibil ca tu și partenerul tău să mergeți la o petrecere organizată de prieteni comuni unde vă veți distra foarte mult. Vă veți simți bine în mod special în compania unui alt cuplu, care vă împărtășește pasiunile.

Taur – Vei avea de luat o decizie dificilă legată de cariera ta și vei simți că partenerul tău nu te sprijină suficient în tot acest răstimp. S-ar putea să aibă impresia că ești decisă să îți asumi un risc prea mare și va avea grijă să-ți reproșeze asta. Dacă ești convinsă că faci ceea ce trebuie, nu-l lăsa să te tragă în jos, chiar dacă știi că îți vrea binele.

Gemeni – Vei lua parte la o activitate interesantă și inedită împreună cu partenerul tău săptămâna aceasta sau cel puțin veți plănui una pentru perioada care urmează. Este posibil să-ți iasă în cale o oportunitate extraordinară și îți vei dori să-l implici și pe el în noul proiect. Dacă vă gândiți deja la planuri de vacanță, nu este recomandată să cumpărați bilete săptămâna aceasta. Este mai bine să mai așteptați puțin.

Rac – Dacă vei simți o stare de tensiune în relația ta săptămâna aceasta, să știi că nu este doar rezultatul imaginației tale. Mai multe, este posibil chiar să te cerți destul de puternic cu partenerul tău în preajma zilei de sâmbătă, scrie expresspress.ro. Cel mai probabil, cearta va fi legată de venitul partenerului tău sau de o datorie pe care o are unul dintre voi. Pentru a merge mai departe, aveți nevoie să puneți la punct un plan eficient de economisire.

Leu – Săptămâna aceasta, responsabilitățile casnice nu îți vor lăsa mult timp pentru romantism. S-ar putea să ai nevoie să ai grijă de o rudă mai bătrână sau să-i faci un serviciu unui alt membru al familiei, iar din păcate nu vei avea suficient timp pentru a-i acorda atenția pe care ai vrea iubitului tău. Din păcate, el nu-ți va ușura situația și se va supăra că nu veți reuși să petreceți suficient de mult timp împreună.

Fecioară – Vei avea o discuție cu partenerul tău despre cine se implică mai mult în relația voastră. Este posibil să te simți nemulțumită de faptul că tu faci cele mai multe eforturi pentru a păstra armonia în cuplu și el culege doar roadele. Încearcă să ridici problema în așa fel încât el să nu capete o atitudine defensivă. Dacă îți vei dezvălui sentimentele cu onestitate și fără să-i reproșezi lucruri, o împăcare este posibilă.

Balanță – Viața ta amoroasă va fi fără cusur săptămâna aceasta, pentru că te vei înțelege de minune cu iubitul tău. Dacă nu ești implicată într-o relație, s-ar putea să te invite în oraș un bărbat care nu e “genul tău”, însă care chiar și-așa te va atrage. Veți descoperi că aveți multe în comun și veți vorbi pe îndelete. Amintește-ți însă că Venus este încă retrogradă, așa că circumstanțele astrale nu sunt favorabile începerii unei relații noi. S-ar putea însă ca astrele să facă o excepție în cazul tău.

Scorpion – Nu-ți stă în fire să vorbești cu rudele despre viața amoroasă, însă săptămâna aceasta s-ar putea să faci o excepție. Vei descoperi cu surprindere că vei primi un sfat prețios, la care nu te-ai fi așteptat. La final, te vei felicita pentru curajul de a-ți deschide sufletul și a vorbi despre sentimentele tale.

Săgetător – Încearcă să-ți petreci cât mai mult timp cu prietenele săptămâna aceasta, pentru că vei avea de câștigat în mai multe feluri. Dacă vei merge cu partenerul tău la o petrecere organizată de prieteni, veți descoperi că acest lucru va face să se reaprindă scânteia între voi. Dacă în timpul săptămânii vă veți distra, weekendul va fi total plictisitor și încărcat cu sarcini administrative.

Capricorn – Viața ta amoroasă va continua să rămână într-o stare fragilă. Venus este încă retrogradă în zodia ta, fenomen care îți va solicita la maximum relația. În schimb, săptămâna aceasta s-ar putea să faci unele progrese în ceea ce privește capacitatea ta de a vorbi despre realizările tale și de a-ți scoate în față meritele. Amintește-ți în permanență că ești frumoasă și unică și că partenerul trebuie să te iubească pentru ceea ce ești.

Vărsător – S-ar putea ca săptămâna aceasta să ai o ceartă-monstru cu partenerul tău, iar împăcarea va fi la fel de înflăcărată și se va petrece între așternuturi. Nu ezita să-ți susții punctul de vedere până în pânzele albe dacă crezi că ai dreptate, chiar dacă partenerul tău are o perspectivă diferită asupra lucrurilor.

Pești – Vei purta o conversație profundă cu partenerul tău, care te va apropia și mai mult de el, atât fizic cât și psihic. Nu-ți fie frică să-i dezvălui o dorință secretă de-a ta pe plan sexual, pentru că se va dovedi a fi mai mult decât receptiv. În weekend veți ieși în oraș și veți petrece o seară minunată, care vă va crea o stare de bună dispoziție. Veți încheia așadar săptămâna în cel mai bun mod cu putință.


Distribuie
..