Cum seduci un bărbat în funcţie de zodie

Distribuie

Deşi recunoşti nu eşti superstiţioasă, când vine vorba de dragoste, cu siguranţă la scurt timp după ce ai cunoscut un bărbat, te interesează ce zodie este. De aceea ar fi bine să ştii şi care sunt punctele sensibile ale celui pe care ţi-l doreşti ca iubit.

BĂRBATUL BERBEC
Berbecul este un cuceritor, fără doar şi poate! Îi plac provocările, îi plac femeile spontane, care dau senzaţia că sunt greu de prins în plasă. Este mai bine să-i creezi senzaţia că el este cel care vânează sau cel care a câştigat vânătoarea, chiar dacă tu ai pus ochii pe el mult înainte ca el să te fi văzut.


BĂRBATUL TAUR
Bărbatul taur este un fel de cuceritor al secolului trecut, care se bucură atunci când întâlneşte o femeie care să aprecieze cu adevărat clasicul buchet de flori şi cutia de bomboane şi care ştie să-şi exprime aprecierea într-un mod elegant şi feminin. El îşi doreşte o femei caldă, plină de feminitate şi bună creştere şi foarte răbdătoare, pentru a echilibra unele tare ale propriei zodii.

BĂRBATUL GEAMĂN
Da, geamănul se iubeşte pe sine, fără nicio îndoială şi adoră să socializeze. Pentru el, o femeie trebuie să fie o prezenţă plăcută, care nu vorbeşte nici prea mult, nici deloc, dar face remarci inteligente şi care nu este calare pe el, în faţa prietenilor lui, cu iubi în sus, iubi în jos. Atâta timp cât nu îi îngrădeşti libertatea, sau cel puţin nu îi dai senzaţia, toate ar trebui să meargă bine.

BĂRBATUL RAC
El este atent la modul în care se îngrijeşte o femeie, la delicateţea şi la eleganţa ei. Nu încerca să epatezi. Esenţial de ştiut în cazul racilor este că ei sunt magneţi în ceea ce priveşte starea de spirit a celor din jurul lor. Aşadar, pot suferi des de schimbări de stare de spirit. Dacă sunteţi la începutul relaţiei, nu încerca să-l impovărezi şi cu bagajul tău emoţional din relaţiile anterioare.

BĂRBATUL RAC
Este genul de bărbat care mai întâi te observă, te analizează şi apoi te abordează.  Bărbatului leu îi place vânaăoare, deci  lasă-l să te cucerească treptat. Pe parcursul relaţiei, indiferent de durata ei, nu îi contesta dominaţia, ci fă în aşa fel încât să simtă că tu este cea care îi pune mai bine în evidenţă calităţile.

BĂRBATUL FECIOARĂ
Nu-i acorda  bărbatului fecioară prea mare importanţă în mod vădit, căci te va desconsidera din start. Arată că ştii unde îţi este locul, că te respecţi pe tine însăţi şi că nu eşti uşor de dărâmat. Angajează-te în discuţii cu el doar dacă stăpâneşti subiectul. Este genul de bărbat căruia îi place să fie informat, chiar cult. Va încerca să te atragă într-o discuţie intelectuală la care trebuie să faci faţă dacă vrei să te mai caute.

BĂRBATUL BALANŢĂ
Nu povesti năzbâtiile pe care le-ai făcut în relatiile anterioare, dar lasă de înteles că nu eşti la prima tentativă de relaţie şi că ştii cu ce se mănâncă preparatul amoros. Fii ordonată, atât din punctul de vedere al aspectului fizic, cât şi din cel al curăţeniei în casă. Bărbatul balanţă detestă confusia şi discordia, deci creează în jurul tău o atmosferă linistită şi destinsă.

BĂRBATUL SCORPION
Nu încerca să îl minţi sau să te dai ceea ce nu eşti, căci te va mirosi imediat. Este pasional, deci femeia care îl va atrage trebuie să emane senzualitate de la ultimul fir de păr la degetul mic de la picior, dar fără să dea în vulgaritate.Secretul în a atrage un bărbat scorpion este să fii sigură pe tine, să îţi iubeşti trupul pentru a emana senzualitate, să fii sinceră în discuţii dar şi un pic evazivă pentru a-l face curios să pătrundă în mintea ta.

BĂRBATUL SCORPION
Pentru a-l cuceri, femeia trebuie să fie mai întâi o parteneră egală, atât ca inteligenţa, cât şi ca initiaţivă şi dinamism. Intră în jocul grupul sau de prieteni, socializează, fă-te apreciată. Fii mereu îngrijită şi aranjată, dar fără să exagerezi. Bărbatului săgetător îi plac femeile sportive, dar care ştiu să aleagă ţinuta potrivită la orice eveniment. Nu îi pune la îndoială sinceritatea şi integritatea, căci ţine foarte mult la ele.

BĂRBATUL CAPRICORN
După ce ai reuşit să-l smulgi de la birou, după ce i-ai luat smartphone-ul din mână care  să nu-şi mai verifice mail-ul, antrenează-l în diverse activităţi fun, care implică mai multă acţiune şi mai puţine vorbe. Nu-i da senzaţia că şi-l pierde petrecându-l cu tine. Găseşte activităţi care se pot dovedi utile pe viitor – spre exemplu, este un seminar deschis despre noile tehnologii aplicate în domeniul contabil sau o conferinţă.

BĂRBATUL VĂRSĂTOR
Fii deschisă şi lipsită de prejudecăţi atunci când abia începi să îl cunoşti. Poţi să duci conversaţia către propria lui persoană, dar abia după ce te-ai familiarizat cu el.  Nu te sfii să pui întrebări!  Vei avea multe puncte de câştigat în faţa lui dacă arăţi că eşti curioasă, că vrei să afli mai multe despre un anumit domeniul, iar el te va asista cu placere.

BĂRBATUL PEŞTE
Este printre puţinii bărbaţi care acceptă deschis să fie cuceriţi.  Dar inarmează-te cu răbdare, căci va dura ceva. Fiind o persoană empatică, bărbatul peşte te va asculta şi te va ajuta să-ţi soluţionezi problemele – astfel, îi alini şi stima de sine. Totuşi, nu exagera cu problemele tale sau ale altora pentru că se va simţi folosit. Nu îl priva de momentele lui de singurătate de care are nevoie pentru a-şi încărca bateriile. La întâlniri, nu te sfii să dai dovadă de romantism.


Distribuie
..