Cum se distrează zodiile când sunt singure acasă

Distribuie

Fiecare dintre noi încercăm să ne găsim o preocupare plăcută, când suntem singuri. Uite cum se distrează zodiile, când toți prietenii sunt plecați în vacanță sau au prea multă treabă și nu au timp de alții.

 

Berbec

Dacă e singur, Berbecul se plictisește de moarte, dă muzica tare și dansează. Dacă are puțin talent, cântă de mama focului într-un microfon improvizat.

Taur

Puțină singurătate nu strică nimănui. Taurul profită de liniște să doarmă cât mai mult sau să se uite la filme de dragoste.

Gemeni

Liniștea îi sparge urechile și nu o suportă prea mult timp! Începe să își sune prietenii și îi ține de vorbă ore întregi, ca să nu se mai simtă părăsit.

Rac

Câteva ore de singurătate nu sunt o tragedie pentru Raci. Abia au mai mult timp să gătească ceva bun sau să citească o carte siropoasă. Nici nu simt când trece timpul!

Leu

Încearcă să se uite la televizor, să se joace la calculator sau să urmărească postările altora pe internet. Dar tot se plictisesc, așa că ies în oraș la cumpărături.

Fecioară

Se apucă de curățenie, freacă, lustruiește și reorganizează totul prin casă. După ce termină, își dă seama că mai are nevoie de niște obiecte și pleacă prin magazine să le caute.

Balanța

Clipele de singurătate și liniște sunt rare, așa că închide telefonul și calculatorul și se relaxează cu niște rebusuri sau cu o carte. Dacă se plictisește, scoate toate hainele din garderobă și aruncă vechiturile.

Scorpion

În secret, tuturor Scorpionilor le place să lenevească. De îndată ce rămân singuri acasă, se întorc în pat și se așază cât mai comod, pentru câteva ore de somn bune.

Săgetător

Nici nu concepe să fie singur. Dacă e singur, înseamnă că nimeni nu îl mai iubește și nu îl mai dorește. Își sună prietenii și cunoștințele și îi bate la cap până găsește pe cineva dispus să iasă cu el pe la terase.

Capricorn

Dacă tot a rămas singur, profită de liniște să finalizeze un proiect important de la serviciu sau să își facă o listă cu prioritățile lui în următoarele trei luni.

Vărsător

N-ai zice, dar Vărsătorii fac gimnastică sau yoga, dacă au câteva ore casa liberă doar pentru ei. Apoi caută pe internet cele mai interesante destinații de vacanță și își fac planuri pentru anul viitor la un pahar de vin.

Pești

La început, nici nu își dau seama că sunt singuri acasă. Le priește puțină liniște, dar, dacă se plictisesc, se uită la seriale și alunecă ușor în lumea viselor, unde sunt vedete sau mari exploratori.

libertateapentrufemei.ro.


Distribuie
..