Cum să te oprești din SUGHIŢAT în 30 de secunde

Distribuie

Nu poți ști niciodată când începi să sughiți, însă multe persoane au această problemă: odată ce încep să sughită, cu greu se mai pot opri. De aceea am strâns pentru tine câteva metode mai puțin obișnuite ca să oprești sughițatul în numai 30 de secunde:

Metoda 1

Pentru metoda aceasa trebuie mai întâi să te speli pe mâini, ca apoi să procedezi astfel: ai nevoie de degetul mare și degetul arătător de la fiecare mână. Cu degetele mari apasă nările cât să nu iasă aer pe acolo, iar cu degetele arătătoare acoperă-ți canalele urechilor ca să nu mai auzi nimic.

Respiră pe gură cât poți de calm. Încet și relaxat timp de 20 de secunde. Ar trebui deja să te oprești din sughițat.

Metoda 2

Ai nevoie de puțină apă de băut și un scaun. Ia o gură de apă, dar nu o înghite încă. Cât încă ții apa în gură, așază-te pe scaun și apleacă-te cât poți de mult în față – capul tău ar trebui să fie atârnat în jos. Înghite, apoi ridică-te ușor și respiră adânc. Ar trebui să te oprești din sughițat.

Metoda 3

O altă metodă să oprești sughițatul în doar 30 de secunde este să îți întinzi diafragma cât mai mult. Așadar, ridică-te în picioare, stai cât de dreaptă poți și inhalează mult – până simți că nu mai intră aer deloc în plămânii tăi. Și abdomenul ar trebui să fie ușor umflat. Ține-ți respirația câteva secunde, apoi expiră încet și ușor tot aerul.

avantaje.ro.


Distribuie