Cum să te costumezi de Halloween, în funcţie de zodie. Vezi AICI

Distribuie

Îţi aminteşti de ultima petrecere la care trebuia să te costumezi? Cu siguranţă ai petrecut ceva timp gândindu-te în pielea cărui personaj să intri. De acum încolo, de Halloween sau cu ocazia oricărui eveniment de acest gen, vei ştii exact ce ţinută să abordezi – în funcţie de zodia ta.

Berbec

Semn zodiacal de foc, Berbecul este guvernat de Marte, care semnifică individualism, acţiune şi agresivitate. Te poţi costuma în amazoană sau, având în vedere că trăsătura ta definitorie este curajul, în poliţistă ori Wonder Woman, scrie romaniatv.net
 
Taur

Semn fix, de pământ, Taurul este recunoscut pentru frumuseţea şi senzualitatea sa, dar şi pentru iubirea pe care o poartă faţă de orice reprezentare a naturii. Cele mai bune ţinute pentru tine sunt cele de Miss sau cele care evocă plante. De exemplu, poţi confecţiona o piesă vestimentară care să sugereze floarea ta favorită.

Gemeni

Zodie duală, Gemenii sunt prinşi de obicei între două extreme şi de cele mai multe ori sunt indecişi. Este un semn zodiacal androgin, aşadar cu puţin curaj te poţi costuma în… bărbat.

O altă variantă ar fi pur şi simplu purtarea unui tuxedo feminin – că tot e în tendinţe în acest sezon. Nu e o idee rea nici să îţi iei cea mai bună prietenă şi să vă îmbrăcaţi la fel, ca nişte gemene.

Rac

Specialiştii ]n astrologie spun că Racii îşi iubesc patria, aşadar îţi poţi exprima ataşamentul naţional purtând un steag, înfăşurat în jurul corpului şi prins cu o curea în talie. Un costum în formă de hot dog, îngheţată sau banană sunt câteva idei amuzante pentru nativii acestei zodii, reflectând pasiunea lor pentru delicatesele culinare.

Leu

Se ştie că Leii atrag toate privirile şi ştiu cum să se afle mereu în centrul atenţiei. O costumaţie previzibilă ar fi chiar una care să reprezinte un leu sau o pisică. Totodată, poţi alege să intri în pielea unei vedete, a unui personaj celebru, a unei regine. În orice caz, costumaţia trebuie să sugereze cea mai pregnantă trăsătură a ta, aceea de învingătoare.

Fecioară

Acest semn zodiacal este asociat de multe ori cu zeiţa roadelor pământului, Demeter. Aşadar, o variantă potrivită pentru tine ar fi să îţi confecţionezi o coroniţă din plante şi să porţi o rochie lungă, în culori pământii, pentru a evoca imaginea unei zeiţe a naturii şi pentru a sublinia şi faptul că feminitatea este punctul tău forte.

Balantă

Eşti echilibrată şi onestă, iar cel mai simplu ar fi să alegi un costum de judecător, care să simbolizeze echitatea. Eşti recunoscută şi pentru simţul estetic deosebit, aşadar poţi alege să fii un fashion guru sau designer.

Ţinând cont că planeta ta guvernatoare este Venus, poţi lua în calcul şi varianta unui costum de zeiţă a iubirii.

Scorpion

Detectivul zodiacului, Scorpionul este recunoscut pentru abilităţile lui de a investiga şi de a lămuri situaţiile atunci când adevărul nu vrea să iasă la iveală.

Costumează-te în Nancy Drew sau poţi alege varianta opusă – o membră a unui clan mafiot, cunoscut fiind faptul că Scorpionii îşi folosesc abilităţile şi în… mediul interlop.

Săgetător

Aventurierii zodiacului, Săgetătorii vor avea întotdeauna neprevăzutul ca prioritate. Pregăteşte-ţi o ţinută Lara Croft, care sugerează spiritul liber, determinarea şi ambiţia. Poţi încerca şi costume de clovn, pentru că nu există Săgetători care să nu ştie ce este simţul umorului şi cărora să le displacă glumele şi situaţiile amuzante.

Capricorn

Capricornul este un semn zodiacal cardinal, feminin, iar nativii săi sunt caracterizaţi de răbdare, perseverenţă şi ambiţie. Te pricepi la afaceri şi cel mai bine te-ar prinde un look de business woman. Nu ai nevoie decât de nişte pantofi stiletto, o fustă creion, o geantă ofiice şi bijuterii minimale.

Vărsător

Vizionari şi avangardişti, vărsătorii sunt cei care vor să exploreze şi „alte lumi”. Dacă îţi surâde idea, costumează-te într-un personaj din viitor, un extraterestru sau un astronaut. O variantă mai feminină ar fi un costum fashion-forward, care să cuprindă elemente vestimentare inovatoare, în stil futurist. Te poţi inspira din colecţiile Versace, Viktor & Rolf sau Sonia Rykiel.

Peşti

Guvernat de Neptun, acest semn zodiacal este caracterizat de mobilitate şi este asociat cu lumea marină. Costumul ideal pentru tine este unul de sirenă, care să simbolizeze pe de-o parte o frumuseţe nepământeană, şi pe de altă parte sensibilitatea şi flexibilitatea care te caracterizează. Introspective şi cu un simţ artistic dezvoltat, femeile Peşti pot opta şi pentru outfit-uri de balerină sau pictoriţă.


Distribuie
..