Cum să-ţi organizezi şifonierul. PROPUNERI care îţi vor schimba viaţa

Distribuie

De ce îţi vor schimba viaţa? Pentru că vei căştiga timp şi te vei bucura de TOATE hainele şi accesoriile tale. Ştim că multe dintre ele zăceau uitate print-un capăt de şifonier.

Mic sau mare, şifonierul tău este poate cea mai importantă piesă de mobilier din camera ta. Îţi trebuie imaginaţie şi ingeniozitate pentru a-ţi crea spaţiu, în caz că ai prea multe piese vestimentare şi puţin spaţiu în dulap.

Limitează-te la un singur dulap. Păstrează atât piesele vestimentare cât şi pantofii în acelaşi spaţiu. Astfel nu va trebui să alergi din cameră până pe hol pentru a te proba şi vedea dacă se potriveşte rochia cu pantofii.

Organizează-ţi cutiile. Foloseşte câteva cutii simpatice pentru a-ţi pune în ele lucruşoarele mici (lenjerie, ciorapi). Poţi  pune totul pe culori şi nuanţe. Iar cutiile, dacă sunt frumoase, pot sta şi afară din dulap.

Pune-ţi pantofii în ordine. Chiar dacă colecţia de încălţăminte este mare, nu ar fi practic să o ai pe toată la un loc. În funcţie de sezon, depozitează ceea ce nu porţi în cutii pe care le poţi pune sub pat ori pe dulap.

Cumpără umeraşele potrivite. De obicei umeraşele din lemn ori plastic sunt destul de voluminoase şi pot ocupa spaţiul. Îţi recomandăm să faci un mix. Poţi folosi şi umeraşe din aluminiu. De exemplu, cele de la curăţătorie sunt subţiri şi nu ocupă mult spaţiu – ai grijă însă să nu pui pe ele rochii subţiri din mătase care se pot agăţa.

Organizează şifonierul pe categorii. Pune rochiile într-o parte, bluzele, cămăşile şi fustele grupate, astfel vei găsi totul mai uşor.

Foloseşte un umeraş şi agaţă de el curelele, genţile, eşarfe. Pe acestea le poţi agăţa şi pe o latură a şifonierului, dacă îţi permite spaţiul.

Compune-ţi outfitul fără stres! Crează câteva ţinute inspirate de birou, de weekend, de party, pentru club ori pentru evenimente speciale, pe care pune-le în dulap direct pe umeraş. În felul acesta, dimineaţa când pleci la birou, ştii că ai ţinuta pregătită şi nu te mai stresezi că nu ai cu ce să te îmbraci.

topdesign.ro


Distribuie
..