Cum să-i îndulceşti orgoliul în funcţie de zodie

Distribuie

Orgoliul face parte din fiinţa umană. Bărbaţii îşi justifică EGO-ul său, printr-o mândrie şi verticalitate bărbătească. La femei, însă, orgoliul îşi face prezenţa prin încăpăţânare şi mofturi.

Dacă iubitul tău face parte din seria bărbaţilor extra orgolioşi, ar fi bine să nu-l contrazici şi periodic să-i hrăneşti EGO-ul cu atenţie. Iată cu ce  fel de complimente poţi să-i  ,,îndulceşti” orgoliul, în funţie de zodie.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Când ieşiţi împreună cu prietenii voştri, nu ezita să-ţi lauzi iubitul de faţă cu toată lumea. Berbecul îţi va fi foarte recunoscător dacă, ocazional, mai scapi o vorbă bună despre el, astfel încât toată lumea să ştie că el este cel care te face cu adevărat fericită.

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Bărbaţii tauri au frica de  a nu avea nimic. Pe plan intim., taurul face din sex o artă şi nu l-ar deranja să vadă că-i apreciezi „munca” depusă ca să te satisfacă. Nu ezita să gemi de plăcere când te atinge şi să rămâi de-a dreptul uimită de cât lungă a fost partida de sex!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă te place cu adevărat, bărbatul din Gemeni va încerca să te impresioneze cu simţul umorului. Aşa că fă-i o favoare şi râzi la glumele lui cu poftă. Astfel, orgoliul său e gâdilat în totalitate şi se va simţi un ,,rege”.

Rac (22 iunie – 21 iulie)
Bărbaţii sub zodiac Rac şi-ar dori ca femeile să nu mai umble după „băieţi răi” şi să-i aprecieze pe cei buni.  Şi cum el este un sensibil şi-un romantic, ar vrea să vadă, evident, că-i apreciezi latura sensibilă. Răsplăteşte-i gesturile frumoase cu complimente generoase.

Leu (22 iulie – 22 august)
Aparenţele contează pentru Leu. Poate de aceea îşi iubeşe aspectul fizic. Nu ezita să-i complimentezi o parte a corpului său care ţi se pare foarte sexy sau stilul vestimentar pe care l-a adoptat la petrecere.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Fecioara este un perfecţionist care se va simţi cu adevărat măgulit atunci când îl ridici în slăvi pentru micile sale reuşite, fie că e vorba de iscusinţa cu care schimbă un bec sau cu care ţi-a făcut un masaj.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativul din Balanţă adoră momentele de alint petrecute cu iubita şi s-ar simţi flatat dacă l-ai complimenta pentru stilul senzual în care sărută. Spune-i că buzele lui îţi provoacă fiori.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Scorpionul este cel mai sexual semn zodiacal, aşa că orgoliul său are conotaţii sexuale. Finalul unei partide senzaţionale de sex trebuie punctat cu câteva complimente la adresa modului în care îşi foloseşte „bărbăţia”. De exemplu, mulţumeşte-i pentru orgasmul fantastic pe care ţi l-a oferit.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Cum gâdili orgoliul unui Săgetător care are nevoie de varietate? Axează-te întotdeauna pe forţa lui, căci acest nativ adoră să joace rolul de macho. Exclamă cât de puternic e când te ia în braţe sau întreabă-l cum de pare atât de odihnit, deşi cu o noapte în urmă n-aţi apucat să dormiţi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornul ar vrea să vadă că-i apreciezi generozitatea, aşa că ai grijă ca gesturile sale altruiste să nu treacă neobservate. I-ar plăcea să vadă că te bucuri ca un copil atunci când primeşti flori de la el, dar şi că te transformi într-o zeiţă a sexului după o cină romantică.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Pentru Vărsător contează enorm să vă înţelegeţi şi să fiţi compatibili în primul rând în plan intelectual. Aşadar, dacă vede că-l apreciezi pentru abilităţile sale intelectuale se va simţi excelent în pielea lui. Aşa că laudă-l când are o idee genială sau îţi dă soluţia salvatoare în cazul unei probleme.

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Când apar certurile în cuplu, nativul din Peşti tinde să se simtă jignit de comportamentul ostil al partenerei. Pe cât posibil, încearcă să nu te pierzi cu firea în timpul unui conflict. Dacă vezi că e supărat, încearcă să-l consolezi cu vorbe dulci, dacă vrei să-i mângâi orgoliul.

 


Distribuie