Cum să faci chiar tu ODORIZANTE de cameră

Distribuie

De la uleiuri parfumate, bețișoare aromate și până la celebrele sprayuri de cameră disponibile în comerț, toate metodele de a menține aerul din camera proaspăt sunt binevenite.

Dar de ce să cheltui banii pe aceste produse și să nu profiți de ocazie pentru a te lăuda cu niște odorizante de cameră făcute în casă? Ingredientele de care ai nevoie se găsesc în comerț, sunt naturale și accesibile ca preț.

Atunci când simți un iz de mentă, nu te poți gândi la altceva decât la prospețime. Menta oferă acea senzație fresh nu doar respirației noastre, dar și mediului în care trăim. Pentru a prepara o asemenea soluție vei avea nevoie de ulei esențial de mentă, cam 10 picături pentru o utilizare. Mai ai nevoie de ulei esențial de lămîie și de portocală, 5 picături din fiecare. Dacă poți adăugă și 2 linguri de apă de flori de portocal, şi astfel aroma va deveni și mai intensă. Poți găsi un pulverizator gol la orice magazin de mase plastice sau poți refolosi un recipient cu pompiță după ce ai terminat conținutul. Amestecă toate aceste ingrediente cu apă pentru a obține aproximativ 125 ml de lichid şi pulverizeză prin casa ta.

Folosind acest principiu, poţi folosi orice arome îţi doreşti.

Sursa: utilul.ro


Distribuie
..