Cum reacționează ZODIILE când ajung în Rai

Distribuie

Nu știm câte fapte bune ai făcut până acum, dar ne-am gândit că ai vrea să știi cum reacționează zodiile când ajung în Rai. Vezi dacă zodia ta este sau nu impresonată.

Berbec

Berbecul este un om rațional și nu prea crede în Rai sau Iad. În momentele lui de slăbiciune, însă, își imaginează Raiul ca locul în care el ar fi regele. Nu este, deci, de mirare că atunci când va ajunge acolo, va fi dezamăgit. Orice ar găsi, va fi sub așteptările sale.

Taur

O călătorie spre Rai nu este deloc ușoară pentru un Taur, care va fi sleit de puteri când va da cu ochii de Sfântul Petru. Nu va observa nici verdeața liniștea care domnește acolo, pentru că gândul lui va fi la mâncare.

Gemeni

Nativul Gemeni s-ar putea să aibă câteva amintiri dintr-o viață anterioară, atunci când va ajunge la poarta Raiului. Teama pe care a simțit-o când a fost alungat de acolo va pune din nou stăpânire pe el și îl va face să se simtă confuz. Principala lui întrebare va fi de ce a fost din nou chemat, fără să se gândească că poate și-a meritat, de această dată, locul.

Rac

Nu există fericire mai mare pentru un Rac decât un loc plin de iubire și fericire. Raiul îi va umple inima de împlinire și îl va face să tresară la gândul că toată lumea de acolo îi va oferi dragoste.

Leu

Pentru un Leu, Raiul este locul în care toată lumea stă cu ochii pe el și toată lumea îl cunoaște. Va simți o dezamăgire profundă când nu va veni nimeni la el să îi ceară autografe și nu va vedea nicio poză cu el. Ăsta este și motivul pentru care își va face un selfie cu Sfântul Petru și se va oferi să înrămeze poza și să o pună la loc de cinste.

Fecioara

Supărat că a lăsat Pământul în urmă, nativul din Fecioară nu se va lăsa impresionat de frumusețile Raiului. Și-ar fi dorit, chiar, ca iarba de la intrare să fie tunsă mai scurt, iar norii mai pufoși.

Balanță

Balanța se va simți ca în Rai și va fi uimită de frumusețea locului. Îi va părea rău că și-a uitat ochelarii de soare, că nu poate suporta prea multă strălucire.

Scorpion

Conștient de viața pe care a dus-o, Scorpionul va fi bulversat când se va vedea la Poarta Raiului. Va fi tot timpul conștient că s-a făcut o greșeală și va aștepta să i se spună că trebuie să plece.

Săgetător

Săgetătorul va intra în Rai plin de energie și nu va înțelege de ce nimeni nu are pofta lui de distracție. Grija lui cea mai mare va fi să găsească locul în care se dansează.

Capricorn

Ambițios cum îl știm, Capricornul nu va fi impresionat de importanța Raiului, ci va căuta să afle cum poate ajunge șef pe acolo.

Vărsător

Nativul acestei zodii va fi plin de euforie la gândul că va avea ocazia să vadă o minune. Se va gândi chiar să comită ceva nebunesc, doar ca să vadă dacă viața lui este, într-adevăr, veșnică.

Pești

Nimeni nu va fi atât de fericit ca el că a ajuns în Rai. Va asculta tot ce i se va spune și va acționa în consecință.

unica.ro.


Distribuie
..