Cum îţi încarci telefonul când nu ai o priză la îndemână

Distribuie

În funcţie de capacitatea bateriei, puteţi încărca telefonul de două, sau chiar trei ori, cu ajutorul unui device. Iată cum.

Modele pot costa de la 90 de lei la 149 de lei. Există şi modele dezvoltate de producătorii de telefoane, cu capacităţi şi performanţe mai bune, cum ar fi modelele de la Samsung care ajung şi până la 9000mAh, informează gadgetreport.ro.

Există însă şi modele care se pot încărca cu ajutorul energiei solare, astfel că veţi avea autonomie totală, nelimitat! Practic veţi putea încărca telefonul mobil oriunde vă poartă paşii, fără să mai apelaţi la prize, cu ajutorul unui acumulator extern care preia energia solară şi o transferă către telefon.

În funcţie de capacitatea bateriei pe care o are telefonul mobil şi de capacitatea acumulatorului extern veţi putea calcula cu aproximaţie câte încărcări asigură acumulatorul. De exemplu, pentru un telefon cu o baterie de 2000mAh, un acumulator extern de 500mAh va putea încărca telefonul de aproape 3 ori. Ulterior acumulatorul va trebui încărcat din nou, fie la priză, fie prin expunere la soare, în funcţie de modelul ales.

Specialiştii de la gadgetreport.ro vă oferă şi un sfat: înainte de a alege un model de acumulator, verificaţi dacă telefonul pe care îl aveţi este compatibil cu acesta şi recomandat de producători.


Distribuie