Cum e relația cu partenerul tău, dacă are aceeași zodie ca tine

Distribuie

ste minunat să te îndrăgostești de un bărbat care are aceeași zodie ca tine. Ai impresia că îl cunoști, că aveți aceleași preferințe, aceleași defecte și calități… Dar una este să te îndrăgostești, și alta este să păstrezi relația de iubire puternică de-a lungul anilor. Compatibilitatea cu un partener din același semn astral poate fi dificilă uneori!

Când împarți aceeași zodie cu iubitul tău poate fi o binecuvântare, dar și o provocare. Cunoscându-te pe tine, îl cunoști și pe el, aveți multe lucruri în comun, dar vei descoperi că există și diferențe care pornesc tocmai de la aceeași temă astrală. Când reacționați la fel în fața problemelor, va fi mai greu să faceți compromisuri și să găsiți o cale de împăcare, dacă sunteți la fel de încăpățânați. Iată câteva sfaturi care vă vor ajuta în relația de dragoste.

Relația Berbec – Berbec

Amândoi vor să domine, amândoi vor să se impună și niciunul nu cedează. Atracția fizică este, însă, atât de puternică, încât îi va ajuta să treacă peste problemele cotidiene. Partea bună este că niciunul nu îi poartă pică celuilalt și amândoi vor căuta să se împace cât mai repede după o ceartă.

Relația Taur – Taur

În mitologie, taurul era arhetipul amantului ideal. Legătura dintre doi Tauri este relația perfectă, sinceră, deschisă și plină de pasiune. Pentru amândoi, stabilitatea, sentimentele și senzualitatea sunt prioritare și fiecare va face tot posibilul să păstreze aceste valori intacte.

Relația Gemeni – Gemeni

Ar putea fi căsnicia perfectă, pentru că amândoi știu ce vrea celălalt, amândoi vorbesc deschis despre dorințele lor și se sprijină reciproc. Cu toate acestea, este posibil ca între doi Gemeni să nu existe atracția erotică pe care o au alte zodii, ceea ce le-ar putea destrăma legătura.

Relația Rac – Rac

Legătura dintre ei are potențial pentru că au cam aceleași preocupări în viață și se înțeleg unul pe celălalt. Între ei vor exista întotdeauna sentimente puternice și nu vor renunța la iubire, indiferent de problemele cu care se confruntă. Dar legătura nu este lipsită de capricii și toane, de certuri care pornesc de la cine știe ce fleac.

Relația Leu – Leu

Cu un ego competitiv și dornici de atenție amândoi, fiecare va încerca să se impună și să profite de celălalt. Cum amândurora le place să se dea în spectacol, relația lor va fi ca o carte deschisă pentru prieteni, ceea ce reprezintă un mare risc. Leii nu știu să prețuiască intimitatea, iar iubirea se va pierde.

Relația Fecioară – Fecioară

O legătură romantică, tandră și echilibrată, care ar putea trece testul timpului. Legătura dintre nativii Fecioară le oferă celor doi siguranța că sunt iubiți și că vor avea alături un partener fidel toată viața. Reușesc să fie și prieteni, și amanți, și soți fără prea mare efort.

Relația Balanță – Balanță

Nativii din Balanță sunt mereu în căutarea partenerului ideal și, chiar dacă îl găsesc, este posibil să nu îl recunoască la timp și să îl piardă. Când se întâlnesc două Balanțe, dacă există chimie între ele, la început va fi minunat. Se vor iubi, vor petrece mult timp împreună, vor face totul ca celălalt să fie fericit, dar nu va dura prea mult…

Relația Scorpion – Scorpion

Funcționează numai dacă între ei se naște o pasiune atât de puternică, obsedantă și tulburătoare, că nu va muri niciodată. Dacă nu există o atracție explozivă de la prima întâlnire, între ei nu va fi nimic niciodată. Puține relații rezistă între doi Scorpioni, dar sunt printre cele mai pasionale și rezistente dintre toate.

Relația Săgetător – Săgetător

Când doi aventurieri se îndrăgostesc, vor avea una dintre cele mai pasionale și spontane legături. Semne de Foc, cei doi vor trăi totul la maximum, dar pasiunea dintre ei nu va rezista prea mult timp dacă nu se bazează pe o prietenie sinceră și puternică. De multe ori, doi Săgetători preferă să se despartă fără resentimente, decât să îl urmeze pe celălalt.

Relația Capricorn – Capricorn

Doi Capricorni vor analiza cu mintea limpede avantajele și dezavantajele unei relații între ei și vor rămâne împreună doar dacă numărul avantajelor este impresionant. Dacă sunt înzestrați cu aceleași calități și aceeași inteligență, se vor respecta reciproc, se vor sprijini și se vor sfătui unul pe altul… dar momentele pasionale vor fi destul de rare.

Relația Vărsător – Vărsător

De obicei, nativii Vărsători sunt excentrici. Poate de aceea, o relație între ei va fi una de succes, pentru că vor reuși să îi accepte celuilalt toate nebuniile și vor intra în jocul lui. Dragostea se va naște din dorința de a comunica unul cu celălalt și, chiar dacă nu sunt firi pasionale, vor rămâne împreună pentru că se vor înțelege mult mai bine decât cu alți parteneri.

Relația Pești – Pești

Se spune despre nativii Pești că sunt idealiști, visători și chiar mai romantici decât Racii. Relația dintre ei trebuie să fie perfectă, ca un basm în care prințul o cucerește pe prințesă doar cu inima lui. Atâta vreme cât pretind amândoi că totul este perfect, relația poate continua. Dar, dacă se lasă copleșiți de probleme, nu au șanse să reziste împreună.

libertateapentrufemei.ro


Distribuie
..