Cum au loc lecţiile de masaj EROTIC practicat la Chişinău FOTO

Distribuie

Noutatea despre deschiderea unui training-center pentru sex în Chișinău a provocat convulsii în mass-media din Moldova. Au fost și voci moralizatoare care susțineau că un astfel de centru denaturează noțiunea familiei.

 Masajul thailandez este de două tipuri: de relaxare și body-to-body. Tehnicile sunt enorm de multe, dar contează detaliile. La început trebuie să saluți respectuos penisul sau „tulpina de jad”, iar la sfârșit, la fel de respectuos, să-ți iei rămas bun, informează expresspres.ro.  Apoi trebuie să ții cont că în timpul masajului scula se va excita, așa că trebuie să o pui dinainte în poziția corectă – direcția în care se înclină când este erectă. Astfel, nu va provoca incomodități, când stăpânul stă cu fața în jos.

În timp ce îi masezi spinarea, fundul  și penisul, toate orificiile tale sunt expuse la maximum. Nu știu de ce acest peisaj a fost considerat un pic plictisitor, așa că a fost propusă înfrumusețarea lui cu un Butt Plug special, cu o piatră prețioasă decorativă. Astfel, când te vei întoarce cu spatele, el va vedea raze de lumină colorată din posteriorul tău sclipitor.


Distribuie
..