Cum au grijă femeile de maşinile lor

Distribuie

Femeile sut obsedate de curăţenie şi perfecţiune. Pentru ele, chiar şi cele mai mici detalii contează în păstrarea idealului perfect în materie de îngrijire. Nici maşinile nu sunt o excepţie. Aţi observat cum o femeie îngrijeşte de maşina sa?

Pe stradă, în locurile publice, maşinile care stau parcate spun multe despre proprietarii lor. Spre exemplu dacă sunteţi atenţi la faptul cât de curate sunt acestea, puteţi descoperi detalii interesante. O femeie are grijă de maşina sa tot atât de mult precum îşi protejează geanta, câinele şi încălţămintea. În interiorul unei maşini ale sexului frumos, poţi întâlni tot felul de chestiuţe, jucării, detalii minuscule, neapărat parfum şi şerveţele umede. Să nu uităm şi de iepuraţi, câinişori, fluturaşi, etc, etc, care stau atârnate vizibil în faţă.

Spre deosebire de un bărbat, femeile ştiu să facă o maşină valoroasă. Şi când spunem asta, ne referim la capacitatea lor de a trasforma şi de a iubi maşina pe care o au. Indiferent de marca pe care o podesă, maşinile femeilor devin valoroase pentru că ele le dau valoare. Un bărbat nu va avea niciodată o atitudine asemănătoare cu a femeii faţă de o maşină.

„Vinovat” de această atitudine se face genetica. Femeile sunt astfel structurate: ele acordă o importanţă deosebită lucrurilor care le înconjoară. Şi nu contează dacă acestea sunt valoroase sau nu, valoare vine de la atenţie. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu maşinile.

Sociologii explică atitudinea femeilor faţă de anumite obiecte prin faptul că ele trebuie să se simtă confortabil, iar grija faţă de lucrurile din jurul lor, oferă acest confort indispensabil. Pe lângă faptul că au grijă de ele, femeile simt nevoia de a fi necesare. Ele consideră că „maşinile” au nevoie de atenţie, ataşament şi grijă.

Bărbaţii sunt mai indiferenţi şi veşnic grăbiţi, din acest motiv ei au un comportament nepăsător faţă de maşinilor lor. Când spunem că bărbaţii nu-şi iubesc maşinile, nu este adevărat. Pur şi simplu pentru ei nu contează atât de mult perfecţiunea acesteia.


Distribuie
..