Cum arată şi ce mănâncă femeia care nu a consumat mâncare gătită de 7 ani

Distribuie

Alimentaţia sănătoasă a devenit pentru mulţi o parte din stilul de vaţă. Cu timpul apar tot mai multe cărţi despre cât de importantă este hrana sănătoasă. Susan Reynolds este une dintre persoanele care a hotărât să-şi schimbe regimul alimentar şi a renunţat definitiv la mâncare gătită.

Astfel, femeia de afaceri de 29 de ani nu a mai consumat mâncare gătită de şapte ani, ci doar fructe crude, legume crude, nuci şi seminţe, scrie bzi.ro.

Datorită schimbării respective, tânăra are chipul unei adolescente de 16 ani. De când a luat-o pe acest drum, Susan Reynolds mănâncă zeci de porţii de fructe sau legume în fiecare zi şi a realizat şi o serie de reţete de supe reci.

Înainte de a deveni o fană a crudităţilor, tânăra adoră fast food-ul. Totul s-a schimbat când a început să o intereseze yoga şi după o excursie de şase luni în India.

Cum arată dieta dintr-o zi obişnuita a lui Susan Reynolds: când se trezeşte bea apă cu lămâie, apoi face două ore de yoga, după care consumă un litru de suc făcut din salată verde, spanac şi alte ierburi. La prânz ia o gustare care include smochine, mango, fructe de pădure sau polen de albine. Seara se încheie cu o salată mare sau o supă rece din legume.


Distribuie
..