Cum alegi LENJERIA de PAT pentru vară

Distribuie

Fibra naturală este placută la atingere, lasă pielea să respire şi, esential, se întreţine bine şi uşor pentru foarte multă vreme.

Sunt puţine alte lucruri mai plăcute decât să te cuibăreşti în lenjerii de pat din bumbac fin, dupa o zi plină. Iar dacă alegi o lenjerie de pat cu flori sau cu alte modele vesele va fi ca şi cum ai dormi în poiana zânelor. 

Ideale, pentru calitatile lor, pentru durata de viata si pentru avantajele pe care le implica intretinerea, sunt lenjeriile de pat din bumbac. Conteaza atat densitatea cat si tipul de tesatura din care sunt realizate: creton, ranforce, satin.
Aspectul este un alt indicator esenţial al calitătii, iar finisajele sunt proba esenţială pe care trebuie să o iei în calcul când vine vorba despre lenjerii de pat. O lenjerie de pat de cea mai bună calitate va arăta ireprosabil, culorile vor fi asortate cu gust, aplicaţiile vor fi perfect finisate şi in general nu veţi găsi nici un cusur pentru modul cum este alcătuită. Intensitatea culorilor, strălucirea materialului ,sunt amănunte care indică calitatea reală pe care o au lenjeriile de pat. 

 
Evaluează posibilitatea ca lenjeria de pat să se scămoşeze, şi poţi face asta analizând textura materialului. O lenjerie de pat cu adevărat calitativă este perfect netedă, iar tesatura este egală şi regulată, ceea ce elimină riscul scămoşării, chiar şi după multe cicluri de folosire. 
 
În general când vine vorba despre aşternuturi şi prosoape, una dintre principalele condiţii este grosimea, criteriu pe care trebuie să-l îndeplinească obligatoriu o lenjerie de pat de foarte bună calitate. Există o grosime ideală care face ţesătura să se aşeze frumos pe pat, să te facă să te simţi confortabil fără să fie nici prea groasă şi, în nici un caz, prea subţire.
Când alegi lenjerii de pat ţine cont de modul în care acestea pot fi spălate. Cele de calitate se curăţă la temperatură scăzută, se calcă uşor şi îşi păstrează aspectul şi după multe cicluri de folosire.


Distribuie
..