Culoarea camerei în funcţie de ZODIE: nuanţele care le asigură nativilor starea de bine

Distribuie

Culoarea camerei în funcţie de zodie. În pragul reamenajării, alegerea culorii pereţilor poate fi una dificilă. Pentru a restrânge opţiunile, puteţi să luaţi în considerare culorile potrivite semnului dumneavastră zodiacal.

Taurii sunt înnebuniţi după lux. Fiecărui semn zodiacal în parte îi corespunde câte o culoare, care reflectă cel mai bine personalitatea nativului, iar predominanţa culorii potrivite vă va îmbunătăţi starea de spirit.  

Culoarea camerei în funcţie de zodie: Roşu sângeriu pentru Berbec Această nuanţă de roşu este reprezentativă pentru temperamentul coleric al acestor nativi. Roşul sângeriu este o nuanţă pasională şi energică, potrivită pentru persoanele entuziaste. Totuşi, este recomandat să nu fie folosită în exces, deoarece încurajează comportamentele agresive şi conflictele.   

Culoarea camerei în funcţie de zodie: Verde pentru Taur Nuanţa de verde potrivită pentru temperamentul Taurilor, calmi şi stabili, este un verde deschis, care tinde spre galben. O culoare blândă şi naturală conferă o atmosferă liniştită şi caldă. Este recomandat să folosiţi şi tonuri neutre sau pastelate pentru a nu încărca încăperea.   

Galben pentru Gemeni Galbenul-portocaliu este perfect pentru Gemeni, nativii dinamici şi veşnic plini de energie ai zodiacului. Această culoarea veselă se potriveşte de minune caracterului electric şi optimist al Gemenilor. Dacă alegeţi să vopsiţi pereţii în această nuanţă, puteţi opta pentru mobilă de lemn, pentru o atmosferă caldă şi primitoare.   

Culoarea camerei în funcţie de zodie: Verde smarald pentru Rac Culoarea smaraldului este asociată cu intuiţia, emotivitatea, dar şi schimbarea, trăsături caracteristice şi nativilor născuţi sub semnul Racului, ghidaţi în permanenţă de sentimente şi emoţii. Această nuanţă de verde se potriveşte cu non culorile alb şi negru, dând rafinament oricărui spaţiu.  

Portocaliu pentru Leu Portocaliul este o culoare foarte vie şi energică, perfectă pentru personalitatea exuberantă a Leului. Se potriveşte excelent în combinaţie cu nuanţe reci, metalizate.  

Gri pentru Fecioară Firea meticuloasă şi atentă la detalii a Fecioarei se potriveşte de minune cu griul, o culoare rece care semnifică modestie, pragmatism, raţiune şi control.  

Culoarea camerei în funcţie de zodie: Culoarea lămâii pentru Balanţă Culoarea lămâii este un simbol al precauţiei şi merge perfect cu personalitatea plină de viaţă şi împăciuitoare a Balanţei. Această nuanţă stimulează gândirea şi se asortează perfect cu verdele mentă pentru o atmosferă efervescentă.  

Culoarea camerei în funcţie de zodie: Roşu închis pentru Scorpion Personalitatea vulcanică, pasională şi impulsivă a Scorpionului îl face să fie atras de roşu închis, nuanţa puterii şi a erotismului, care îl stimulează emoţional. În cantităţi prea mari însă, această culoare poate crea o atmosferă încărcată. Pentru a-i „domoli” efectele, poate fi combinată cu tonuri de alb, crem, sau chiar negru.  

Albastru ultramarin pentru Săgetător Albastrul ultramarin este culoarea spiritualităţii, aşa că li se potriveşte ca o mănuşă Săgetătorilor, spirite filosofice. Această nuanţă se poate combina cu tonuri domoale de galben sau cu alb, pentru rafinament şi simplitate.  

Maro închis pentru Capricorn Intelectuali şi conservatori, Capricornii au nevoie de o culoare care denotă stabilitate şi seriozitate, aşa că eleganţa maroului închis este perfectă pentru aceşti nativi. Pentru o atmosferă caldă, se pot folosi, în combinaţie, nuanţe de bej.  

Albastru deschis pentru Vărsător Albastru deschis este culoarea cerului şi a orizonturilor infinite, potrivindu-se foarte bine cu spiritul gânditor şi dornic de evoluţie al Vărsătorului. Această culoare proaspătă are efecte de calmare asupra psihicului.   

Culoarea camerei în funcţie de zodie: Violet pentru Peşti Violetul este asociat adesea cu imaginaţia şi tărâmul spiritelor. Cum natura mistică a Peştilor este una din trăsăturile fundamentale ale acestor nativi visători, amenajarea camerei în nuanţe de violet este ideală pentru imaginaţia bogată şi spiritul lor creator. Violetul este, de asemenea, o culoare a regalităţii şi a luxului, aşa că se potriveşte foarte bine cu strălucirea argintiului.  
adevarul.ro.


Distribuie
..