Cu ce zodie să te căsătoreşti – află cine sunt cei mai buni soţi din zodiac

Distribuie

Se spune că influenţa semnelor zodiacale se reflectă în comportamentul fiecăruia dintre noi. Pornind de la această premisă, am vrut să aflăm cine sunt cei mai buni soţi din zodiac.

Rac – soțul perfect

E un bărbat tandru şi iubitor, care pune familia şi casa pe primul loc. El este cel mai bun soţ din întreg zodiacul.

Berbec

Este un bărbat bun în general, însă poate avea accese inexplicabile de furie şi agresivitate. Dacă ştii cum să comunici cu el şi mai ales să faci compromisuri, atunci şansele ca relaţia să meargă sunt destul de mari. Cu toate acestea, nu e un soţ ideal pentru femeile cu caracter puternic.

Taur

E un bărbat pasional, pe care orice femeie şi l-ar dori ca soţ. Ţine foarte mult la partenera sa şi vrea să îi facă pe plac, în orice situaţie.

Gemeni

Poate fi un soţ bun, dacă treci cu vederea glumele lui mai puţin plăcute uneori. Cu toate acestea, gemenii au momente în care îi iau peste picior pe cei din jur, iar asta îi face destul de antipatici.

Leu

Poate fi un soţ exemplar, dacă ai răbdare cu el şi mai ales dacă îl pui întotdeauna pe el primul în ordinea priorităţilor tale. Leii au nevoie de cineva care să le susţină orice idee, orice dorinţă. Dacă ştii să faci acest lucru înseamnă că eşti femeia ideală pentru el.

Fecioară

Este extrem de inteligent şi este un partener ideal. Nativul fecioară va fi aproape întotdeauna un soţ exemplar, dar pentru asta trebuie să simtă că îl iubeşti cu adevărat, că te gândeşti la el întotdeauna şi că este esenţial pentru tine să luaţi decizii împreună.

Balanţă

Poate fi un soţ bun dacă tu eşti o femeie răbdătoare. Altfel, s-ar putea să fie un adevărat coşmar. Aşteaptă-te de la el să nu poată lua decizii importante uşor, să fie foarte nehotărât şi, uneori, retras.

Scorpion

Dacă eşti o fire calmă, care nu se ia prea mult în serios, atunci scorpionul e bărbatul perfect pentru tine. Dacă eşti foarte agitată şi de multe ori încăpăţânată, nu vă veţi potrivi deloc, pentru că scorpionul nu renunţă niciodată la ideile lui – indiferent dacă sunt bune sau rele.

Săgetător

E un soţ bun de cele mai multe ori. Ţine la familia lui şi la casă, dar niciodată nu va putea alege între familie şi meserie. Se străduieşte să le împace cât mai bine pe amândouă, dar nu te aştepta de la el să stea prea mult acasă. Pur şi simplu e prea pasionat de ceea ce face.

Capricorn

Dacă îi accepţi ieşirile, puteţi fi împreună până la adânci bătrâneţi. Dar pregăteşte-te bine înainte, pentru că nu va fi uşor. În plus, e şi foarte încăpăţânat, deşi uneori ştie că nu are dreptate.

Vărsător

E un soţ foarte bun, dar aşteaptă-te să fii tu cea care ia deciziile importante în casă. El e pur şi simplu prea visător…

Peşti

Este un soţ foarte bun şi pune familia şi prietenii pe primul loc. Vei fi o norocoasă dacă îl vei avea ca partener pentru că te va răsfăţa până la adânci bătrâneţi.
unica.ro


Distribuie
..