Cu ce ZODIE eşti compatibilă pentru o CĂSNICIE fericită

Distribuie

Fiecare îşi doreşte o căsnicie, o familie frumoasă, copii şi un partener pe care să-l iubească până la sfârşitul zilelor. Pentru o căsnicie fericită este nevoie să găseşti un partener de încredere, un om alături de care să te simţi confortabil şi cu care să poţi împărtăşi şi bune, dar şi rele.

Iată cu cine ar trebui să te căsătoreşti în funcţie de zodie:

Berbec
Există 4 zodii cu care aceştia sunt compatibili pe termen lung: Gemeni, Leu, Săgetător, Vărsător, însă doar cei născuţi în Gemeni sunt partenerii ideali pentru Berbec. Gemenii cu Berbecii pot face o echipa încântătoare: amandoi neobosiţi şi înclinaţi spre cunoaştere a noului. Berbecul este inteligent din fire, cel născut în Gemeni este versatil, amândoi depun eforturi pentru menţinerea interesului. De aceea, o căsătorie va avea cu siguranţă succes.

Taur
Pentru Taur, iubirea se poate împlini – la nivel de convieţuire – cel mai bine şi cel mai bine cu cei născuţi în Rac sau Fecioară. Taurul e atent, Racul este sensibil şi tot Taurul este printre puţinele semne zodiacale care ar putea înţelege schimbările dese ale Racului. Cu Fecioara poate fi dragoste la prima vedere, cei doi având şi aceleaşi preocupări intelectuale. O căsnicie nu ar fi o idee rea.

Gemeni
Daca eşti născut sub semnul astral Gemeni, atunci căsătoreşte-te cu Leu, Berbec sau Balanţă. Cu Leul poţi face o pereche interesantă în care vă veţi admira unul pe celălalt. Leul iubeşte în primul rând cu inima, Gemenii iubesc mai întâi cu mintea, dar asta nu va fi o piedică. Cu Balanţa, căsătoria ar funcţiona pentru că cele două semne sunt foarte compatibile intelectual.

Rac
Cele trei personalităţi cu care un Rac ar face casă bună sunt Peştii, Scorpionii, Taurii. Cu Peştii, Racii îşi pot îndeplini visele: cuplul lor este sensibil, afectuos şi îşi completează ego-urile simultan. Peştii aduc dragoste în viaţa Racului, iar Racul aduce protecţie în viaţa celor născuţi în zodia Peşti, iar compatibilitatea sexuală este de milioane. Aceeaşi completare va fi simţită de Rac în ceea ce-l priveşte pe Scorpion care va iubi nevoia de a domina a Racul.

Leu
O căsătorie ideală, Săgetător şi Berbec. Se spune că cea mai frumoasă căsnicie este cea în care cei doi parteneri reprezintă „acel ceva” împreună şi nu separat. Această teorie se aplică perfect cuplului Leu – Sagetator: cei doi devin un tot dornic de libertate, aventură, socializare cu oameni noi. Pentru ei dragostea va fi o reală distracţie, stimulându-se şi inspirându-se reciproc.

Fecioară
Astrele recomandă pentru Fecioară o uniune pentru totdeauna cu cei ghidaţi de Capricorn sau Taur. Fecioara va aprecia disciplina şi capacitatea de muncă a Capricornilor, împreună se vor mândri de casa lor, se vor bucura de prieteni şi se vor admira reciproc. Cu Taurul pasiunea poate fi ceva mai mare, atracţia sexuală de asemenea – unele dintre ingredientele principale ale unei căsnicii ideale. Iar, cu puţină răbdare impusă ar putea fi la fel de trainică ca uniunea cu un Capricorn.

Balanţă
Cel mai bine ar fi să cauţi, pentru căsătorie, o persoană născută sub semnul astral Gemeni sau Leu. Cu Leul există o îmbinare de trăsături aproape perfectă: ambele semne satisfac nevoile şi dorinţele celuilalt. Spiritul pozitiv de învingător al Leului o va cuceri pe nesigura Balanţă. Leul sensibil, Balanţa emoţională, amândoi nebuni după sex. Gemenii cu Balanţele pot avea o uniune specială: foarte potriviţi din punctul de vedere intelectual şi amândoi extrem de pasionali.

Scorpion
Scorpionii ar putea trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi cu cei născuţi în zodia Peşti, Rac, dar şi Capricorn. Sunt rare atracţiile de genul celor care se înfiripă între Peşti şi Scorpioni, atracţii ce ulterior pot deveni un adevărat sprijin şi o acceptare reală a trăsăturilor celuilalt ce vine de la sine, într-un mod armonios. Cu Capricornii vor clădi o căsătorie bazată pe o compatibilitate sexuală, iar cu Racii pot avea căsătoria perfectă dacă iubirea lor nu este afectată de ceva neprevăzut.

Săgetător
Săgetătorii se pot iubi cu tipuri diferite de personalităţi, dar într-un sfârşit o căsnicie fericită ar putea avea doar cu cinvea influenţat de semnele astrale Vărsător, Berbec, Leu. Combinaţia relaţională Săgetător – Vărsător are mari şanse de succes. Se inspiră intelectual, amândoi sunt imprevizibili, activi şi veseli. Au o imaginaţie bogată şi multe fantezii inovative, ceea ce ar putea păstra sarea şi piperul căsniciei lor.

Capricorn
Capricornii vor avea căsnicii fericite alături de Fecioare şi Scorpioni. Ceea ce va face din căsnicia cu o persoană născută sub semnul astral Fecioara o relaţie lungă şi sănătoasă este faptul că pe niciunul nu îl vor deranja marile probleme. Pe de altă parte, succesul sexual al Capricornului cu Scorpionul poate deschide oportunităţi serioase ce se pot transforma în relaţii de lungă durată foarte interesante.

Vărsător
O căsătorie ideală: Berbec, Gemeni. Între Vărsător şi Berbec se leagă o conexiune furtunoasă şi plină de emoţii constructive. Berbecul va fi dominat de Vărsator, dar cu puţin tact, o astfel de poveste de dragoste se poate transforma într-o căsnicie specială. O căsnicie între Vărsător şi Gemeni poate fi materializarea unei compatibilităţi sexuale rare care va transforma căsătoria în ceva fermecător.

Peşti
Dacă eşti născut în perioada guvernată de semnul astral Peşti, atunci cel mai probabil vei avea o căsnicie fericită dacă în faţa altarului te regăseşti lângă un Taur sau un Rac. Cu cei născuţi sub semnul Rac, vei forma un cuplu simpatic şi, ulterior, o căsnicie ideală a căror certuri vor finaliza mereu cu o partidă de sex nebun. Taurii te vor ajuta să îţi îndeplineşti toate visele, căsătoria voastră fiind una sănătoasă şi nu neapărat pasională.

sursa: one.ro


Distribuie
..