Crezi în superstiţii? Vezi ce KARMĂ moşteneşti de la naştere, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Ai avut vreodată frământări că cineva mai suprem îţi conduce modul de viaţă? Deşi conştientizezi că doar tu eşti stăpân pe soarta ta, există teorii, care spun că aşa numita KARMA o are fiecare om, iar zodia în care este născut dezvăluie multe adevăruri din trecut. Cel mai important lucru, pe care trebuie să-l reţii este că extremele din trecut au nevoie să fie echilibrate în prezent.

Dacă crezi în superstiţii şi horoscop, îţi propunem să afli ce karmă ai moştenit  din viaţa anterioară.

Berbec
Karma din existentele trecute depinde strict de corectitudinea lucrurilor. Dacă  ai mâncat sănătos, te-ai îmbrăcat decent, ai muncit şi ai trăit conform normelor societăţii. Aceasta atitudine te-a făcut să te simţi acceptat(ă), însă acum este momentul să te ridici şi să îţi impui punctul de vedere.

Taur
Admiri lucrurile frumoase, însa te privezi deseori de ele. În trecut, ai avut o viaţă modestă. Acum este momentul să accepţi faptul că resursele sunt făcute pentru a fi folosite, deci bucură-te de toate lucrurile frumoase ale vieţii!

Gemeni
Vezi fericirea în detalii mici. Aceste preocupări aparent neimportante pentru semenii tăi se explică prin faptul că, în vieţile anterioare, te-ai dedicat întru totul ştiintelor (dreptul, filosofia, teologia), care  ţi-au capturat întreaga fiinţă şi te-au ţinut departe de frumuseţea simplă a vieţii.

Rac
Cel mai primordial pentru tine este casa şi familia, iar asta te face să fii foarte apreciat. În vieţile anterioare, însă, ai fost exact tipologia umană contrară. Ai avut o obsesie exagerată faţă de muncă, indiferent că ai fost conducător de oaste sau un simplu fermier. Acum este momentul să te dedici mai mult vieţii de familie!

Leu
Esti tachinat deseori pentru că ai un orgoliu exagerat? Era şi momentul să îţi constientizezi propria valoare, pentru că personalităţile tale din existenţele trecute erau preocupate de a-i mulţumi pe alţii şi de a-i trata ca pe membrii ai familiei tale. Ai tot dreptul să te pui acum pe primul plan.

Fecioară
În trecut ţi-ai dedicate viaţa laturii spirituale: preot, preoteasă, călugar, măicuţă sau vraci. Mereu te izolai de lucrurile lumeşti şi acordai ajutor celor  aflaţi în nevoie. Acum, te confrunţi cu lumea comerţului de masă, în care te vezi responsabil(ă) de management, personal şi resurse. Obstacolul pe care trebuie să-l depăşeşti este tendinţa de a fi slugarnic.

Balanţa
Societatea şi aşteptările ei faţă de tine sunt aspectele cele mai importante pentru tine. Manierele îţi sunt impecabile şi tânjeşti să fii acceptat de cei din jur. În vieţile trecute, ai procedat exact invers: probabil ai fost o fire egoistă, arogantă şi autosuficientă. Acum este necesar şi firesc să dovedeşti că poţi fi un om altruist.

Scorpion
Toţi te cred un om secretos? Probabil că discreţia te şi caracterizeaza pe deplin, iar acest lucru izvorăşte din tendinţa ta în vieţile anterioare de a dezvălui absolut tot despre tine, celorlalţi. Ai învăţat lecţia gestionării corecte a informţiilor personale şi acum este momentul să găseşti un echilibru între cele două atitudini.

Săgetător
Eşti un om al distracţiilor, dar în acelaşi timp eşti adept al  intelectualităţii.  Aceste două personalităţi ale tale survin din frivolitatea temperamentului pe care l-ai afişat în vieţi trecute, când erai un fin observator, deloc dornic să se te implici.

Capricorn
Pui pe cântar mai mult cariera, dar în acelaşi timp  ai  perioade în care vrei să îţi petreci tot timpul acasă. În vieţile anterioare, spaţiul domestic era lumea ta. Iată de ce simţi acum nevoia să te afirmi pe plan social, alimentandu-te totodată cu energia casei tale. Nu uita, secretul este echilibrul între cele două arii ale vieţii.

Vărsător
Eşti emotivă  când auzi despre victime ale razboiului sau cazuri dramatice de copii abuzaţi? În  trecut, nici măcar nu te gândeai că există aceşti oameni. Îţi lipsea empatia şi simţeai un oarecare ataşament doar pentru membrii familiei tale. În prezent, ţelul tău este să priveşti dincolo de cei dragi şi să te dedici cauzelor umanitare.

Peşti
Karma vieţilor tale anterioare a acumulat înţelepciunea multor lecţii pe care a trebuit să le înveţi. Principala învăţătură pentru tine este să îţi exprimi sentimentele prin religie sau artă. În vieţile trecute, ai fost o fire practică şi deloc creativă, de aceea este bine ca acum să priveşti în spatele aparenţelor şi să dai frâu creativităţii.


Distribuie