Credea că e alergică la ALCOOL! Avea de fapt o boală foarte GRAVĂ | GALERIE FOTO

Distribuie

O tânără de 23 de ani, care credea că este alergică la alcool, a aflat cu groază că de fapt avea cancer.

Eve Addison, din Marea Britanie, s-a trezit cu o umflătură ciudată în zona claviculei, după ce a băut gin cu pietenii. Pe moment nu i-a dat importanţă crezând că ar putea fi un soi de alergie la alcool, relatează Daily Mail.

În plus, faptul că medicul de familie i-a spus să nu îşi facă griji, a făcut-o să încerce să amelioreze durerea şi erupţiile cutanate cu creme şi remedii simple naturiste.

Când simtomele s-au agravat, chinul său soldându-se cu transpiraţie abundentă pe timpul nopţii, iar erupţiile s-au extins şi au devenit extrem de dureroase, tânăra a decis să facă nişte analize, ca să îşi trateze „alergia”.

Testele au dezvăluit însă că suferea de Limfomul Hodgkin, care se traduce prin cancer al sistemului limfatic şi care se manifestă prin una sau mai multe umflături nedureroase la nivelul gâtului, axilei sau zonei inghinale. Alcoolul este în acest caz doar un catalizator pentru manifestarea simtomelor şi face ca ganlionii limfatici inflamaţi să devină dureroşi.

Au urmat şase luni goaznice de chimioterapie, iar tratamentul invaziv şi drenele pe care le avea i-au provocat septicemie şi un cheag de sânge.

„Am pierdut o mare parte din ţesutul musculos şi am fost slăbită în cea mai mare parte a timpului”, a povestit Eve Addison.

„Chiar dacă aveam doar 23, mă simţeam ca la 90 de ani”, a adăugat tânăra.

Cu toate acestea, nu s-a lăsat învinsă de boală. La doar câteva zile de la momentul în care a început chimioterapia, a început să meargă la noul job, aşa cum îşi planificase. 

Pentru că tratamentul dur i-ar fi putut provoca infertilitate, tânăra care îşi doreşte să fie într-o zi mamă a decis să îşi îngheţe ovulele.

Din fericire, testele ulterioare au arătat că a învins cancerul. Ea a aflat vestea în septembrie anul trecut şi spune că n-a simţit fericire mai mare decât atunci, aşa că s-a grăbit să îşi împărtăşească bucuria familiei.

Eve Addison, acum în vărstă de 24 de ani, a mărturisit că în ciuda suferinţei, după ce a învins cancerul, poate spune că priveşte cu alţi ochi viaţa: „Am învăţat să apreciez mult mai mult ceea ce am şi mă simt chiar ciudat de norocoasă”.

evz.ro.


Distribuie
..