Combinații de zodii care NU se potrivesc deloc

Distribuie

Astrologii susțin că există câteva zodii care nu se potrivesc deloc unele cu altele, deoarece caracteristicile lor generale sunt total diferite.

Trei dintre aceste combinații sunt de evitat:

Berbec şi Scorpion

Nativii acestor zodii sunt atât de diferiţi, încât cu greu pot rezista să stea în aceeaşi cameră fără a se certa. Berbecul este o fire mai libertină, mai independentă care urăşte să dea explicaţii despre fiecare pas al lui. Scorpionul îşi doreşte mereu să deţină controlul în cuplu şi simte nevoia de acaparare a partenerului, din toate punctele de vedere.

Taur şi Vărsător
Vor apărea foarte multe conflicte. Taurul este perfect pentru o relaţie monogamă, liniştită şi trainică, alături de un partener care să se supună regulilor sale în ceea ce priveşte armonia cuplului. Vărsătorul este un nonconformist prin natura sa şi nu va ceda în faţa nici unei astfel de presiuni, indiferent de la cine ar veni.

Gemeni şi Rac
Racii îşi doresc sentimente, angajament şi loialitate din partea persoanei iubite, pe când Gemenii, oricând de mult ar iubi, văd dragostea şi toate adiţionalele sale ca pe ceva ieşit din comun, pentru care nu găsesc explicație. Nativul din Gemeni nu vede rostul unei relaţii sentimentale de durata, alături de o singură persoană, în condiţiile în care sunt atâtea ce ar putea să-l satisfacă din toate punctele de vedere şi fără prea mult efort.

 

realitatea.net


Distribuie
..