Cinci lucruri pe care doar femeile PLINUȚE le înțeleg

Distribuie

Deși multe femei sunt deranjate de această catalogare, ea e utilă pentru că ne ajută să ne găsim haine adecvate siluetei noastre. Femeile cu forme sunt de acord asupra a cinci aspecte, pe care cele slabe nu au cum să le înțeleagă:

Urăști termenul „plus size”

Dacă pentru fetele care poartă mărimea S nu există expresia small size, de ce ar exista pentru măsura XL? Acest termen le face pe femei să se simtă incluse într-o anumită categorie, diferită de celelalte fete.

Indiferent cum te îmbraci, întotdeauna se găsește cineva să comenteze

Dacă pui haine largi pe tine, unii vor spune că vrei să își ascuzi silueta, dacă pui haine strâmte, reacțiile vor fi și mai răutăcioase. Ți se pare cunoscut?

Toți simt nevoia să te laude atunci când faci sport

Sau, și mai rău, se uită cu compasiune la tine, de parcă ar gândi: „Săraca, încearcă și ea”. Dacă aleargă în parc 10 persoane cu o greutate „normală” nimeni nu le observă, însă atunci când alergi tu, toată lumea are ceva de spus.

Dacă nu ai pe cineva, automat toată lumea crede că este din cauza corpului tău

Dacă era vorba despre o femeie slabă, toată lumea ar fi găsit cu totul alte scenarii, precum: e prea ocupată cu serviciul, nu a găsit pe nimeni interesant etc. În cazul tău însă, răspunsul universal pare să fie numărul afișat pe cântar.

O adori pe Melisa McCarthy

Nu știi cine este? O vedetă mândră de formele ei, care a lansat recent o colecție de haine adaptate atât fetelor slabe, cât și celor mai plinuțe. Cu această ocazie, actrița și-a spus părerea despre termenul plus size: Femeile există în orice măsură de haine.

euforia.tv.


Distribuie