Cercetătorii au aflat de ce ÎNŞALĂ bărbaţii

Distribuie

Ai aflat că pe cea mai bună prietenă a înşelat-o iubitul şi te frămânți gândindu-te la motivele care l-au îndemnat să recurgă la această faptă? Specialiștii au identificat cauzele pentru care bărbații înșală.

Consilierul matrimonial M. Gary Neuman a intervievat 200 de bărbați pentru a identifica motivele reale din spatele infidelității acestora. Iată care sunt acestea!

48% dintre bărbați spun că înșală din cauza nemulțumirilor emoționale și doar 8% dintre ei au declarat că insatisfacția sexuală a fost principalul factor care i-au condus la infidelitate. Consilierul matrimonial spune că oamenii sunt ființe conduse emoțional. Din acest motiv este foarte important ca partenerele să le arate soților că sunt apreciați, mai ales că bărbații nu știu să-și exprime sentimentele atât de clar cum fac femeile.

77% dintre cei care au înșelat au un prieten bun care nu este fidel partenerei sale. Unii bărbați care înșeală cred că în ciuda faptului că prietenul lor cel mai bun este infidel, este un tip de treabă și chiar și cei mai buni bărbați fac asta. Prin urmare, nu o sa-i poți interzice partenerului tău să nu-și petreacă timpul alături de prietenul lui cel mai bun. Dar îi poți cere să se întâlnească cu el la un eveniment sportiv sau la un restaurant și nu într-un club, unde tentația e mai mare.

40% dintre bărbații și-au înșelat partenerele cu femei cunoscute la locul de muncă. „Deseori bărbatul înșală cu cineva cunoscut la locul de muncă. Acea persoană îl laudă și îi face complimente cu privire la eforturile sale“, spune consilierul matrimonial M. Gary Neuman. Tot acesta a declarat că, din fericire, există un semn care te avertizează clar că soțul sau partenerul tău devine apropiat cu o colegă de muncă. Dacă el o laudă sau menționează numele acesteia, mai mult decât vorbște despre prietenii săi bărbați, ar fi bine să discutați.

Doar 12% dintre bărbați spun că femeile cu care înșală sunt mai atractive din punct de vedere fizic decât partenerele lor. Cu alte cuvinte, un om nu înșală pentru că el crede că va obține un sex mai bun cu un corp mai frumoas. „În cele mai multe cazuri, el înșală pentru a umple un gol emoțional“, este de părere consilierul Neuman.

68% dintre cei intervievați au declarat că nu s-au gândit vreodată că vor înșela, iar 66% dintre aceștia au spus că și-ar fi dorit nu fi fost infideli niciodată. Chiar și așa, consilierul matrimonial spune că vina nu este suficientă pentru a opri un om de la a fi infidel. Prin urmare, dacă partenerul tău jură că nu te va înșela niciodată nu presupune că acest lucru chiar nu se va întâmpla. Este important pentru ambii parteneri să ia măsuri pentru a crea relația pe care și-o doresc.

Sursa:clickpentrufemei.ro


Distribuie
..