Cele mai SUPER aplicaţii pentru telefonul şi tableta ta. FOTO

Distribuie

Tehologiile evoluează pe zi ce trece, astfel că au devenit o parte din stilul de viaţă a fiecărui om. Un gandget îşi oferă o mulţime de posibilităţi. Îţi descoperim mai jos un top al celor mai super aplicaţii.

1. Instagram. Lansată în 2010 de doi absolvenţi ai Universităţii Standford,Instagram, aplicaţia ce îţi permite să prelucrezi pozele realizate cu telefonul mobil (aplicându-le anumite filtre) şi să le postezi apoi pe Internet, se bucură în continuare de un imens succes, fiind folosită de vedete, bloggeri şi oameni creativi, scrie glamourmagazine.ro.

2. Hipstamatic. Chiar înainte să facem cunoştinţă cu Instagramul, am fost iniţiate în arta prelucrării fotografiilor cu aer retro cu ajutorul aplicaţiei Hipstamatic. Ceea ce poate nu ştiaţi este că aparatul foto cu acelaşi nume a fost lansat în 1982 de fraţii Dorbowski care l-au vândut în doar 200 de exemplare. Astăzi,Hipstamatic a fost descărcată de nu mai puţin de 5 milioanede ori.

3. Cinemagram. Noua obsesie? Fotografiile animate! Coco Rocha a făcut celebru proiectul cinemagraphs.com iar mai nou există o aplicaţie pe care o poţi folosi şi tu, cu aceleaşi rezultate.

4. Desene poetice. Din 2009, atunci când artistul Jorge Colombo a desenat coperta The New Yorker folosind Brushes, o aplicaţie specială pentru iPhone şi iPad, toată lumea artistică stă cu ochii pe această nouă descoperire. Printre fanii Brushes se numără şi celebrul pictor David Hockney, care a utilizat aplicaţia pentru cele mai recente lucrări ale sale.

5. Photo shake free. Amestecă în voie fotografiile. Asemenea unui cocktail surprinzător această aplicaţie te ajută să amesteci fotografii multiple în colaje care de care mai cool.

6. Photo booth. Propria ta cabină fotografică. Ai visat dintotdeauna să ai un teanc de fotografii realizate în acele cabine fotografice un pic desuete? Poţi reproduce aceleaşi efecte cu ajutorul acestei aplicaţii gratuite.

7. Packing pro. Te ajută să îţi faci bagajul eficient. Da, există o astfel de aplicaţie perfectă pentru cei care îşi fac mai mereu bagajele în grabă şi uită tot timpul lucrurile importante acasă.

8. PIXLR-O-MATIC.  Retuşuri şi efecte retro. Asemenea Instagramului şi Hipstamaticului şi Pixlr-o-matic te ajută să pui filtre retro, rame diverse şi alte astfel de efecte pozelor tale.

9. CROSS PROCESS. Fotografii unice. O altă aplicaţie ce poate da fotografiilor tale filtre cu adevărat speciale, saturând culorile şi dându-le un contrast special.

10. Wordfoto. Adaugă mesaje fotografiilor tale. Citatele inspirate devin virale în doar câteva minute de la postarea lor pe reţelele de socializare. De acum te poţi juca şi tu cu fotografii şi citate sau alte mesaje cu Wordfoto, o aplicaţie ce îţi permite să adaugi cuvinte sau propoziţii pozelor tale.

11. Cartoon camera. Creează desene animate. O aplicaţie ce adaugă fotografiilor tale filtre speciale, care le transformă în desene demne de adevărate benzi desenate.

12. Photosynth. Cum să vezi lumea la 360°. Iată o aplicaţie care te va ajuta să faci fotografii panoramice în doar câteva mişcări. Excelentă pentru fotografii de vacanţă absolut impresionante.

13. SKITCH. Săgeţi şi mesaje pe fotografii. Poţi pune efecte, săgeţi colorate şi alte astfel de însemne pe capturi de documente, site-uri, fotografii etc.


Distribuie