Cele mai PERICULOASE zodii, după datele FBI

Distribuie

Zodia unei persoane spune multe despre infracțiunile pe care le va comite, potrivit specialiștilor. Câțiva experți au analizat dosarele celor mai periculoși criminali în serie prinși de FBI și au făcut un clasament al celor mai periculoase zodii.

Experții au luat pe rând cele patru categorii din zodiac: semnele de Foc, Apă, Pământ și Aer.

Zodiile de Foc

În această categorie intră Berbecul, Săgetătorul și Leul. Dintre aceste zodii, Săgetătorii au cele mai multe infracțiuni comise și sunt cel mai greu de prins, potrivit astrawoman.com. Berbecii au, de obicei, cele mai multe arme asupra lor, dar cu toate acestea, Leii sunt considerați cei mai periculoși.

Zodiile de Aer

Balanța, Gemenii și Vărsătorul sunt zodii de Aer. Din această categorie, Balanțele comit cele mai multe infracțiuni și sunt, de obicei, înarmate și foarte periculoase. Gemenii sunt implicați cel mai des în tot felul de fraude, iar Vărsătorii săvârșesc cele mai multe crime din răzbunare.

Zodiile de Pământ

Capricornul, Fecioara și Taurul sunt arestați în mod constant, potrivit datelor FBI. Taurii sunt foarte temperamentali, astfel că sunt considerați periculoși, iar Fecioarele sunt mereu înarmate până în dinți. Cazierele Capricornilor sunt pline de tot felul de infracțiuni, de la furturi minore la crime, așa că pot fi în fruntea topului celor mai periculoase zodii de Pământ.

Zodiile de Apă

Racul, Scorpionul și Peștii nu sunt lipsiți de o latură negativă. Dintre semnele de Apă, Racii comit cele mai multe și mai variate infracțiuni, astfel că sunt foarte periculoși. Scorpionii și Peștii sunt impulsivi, iar cele mai multe fapte penale sunt făcute la nervi.

Potrivit datelor FBI, Racii sunt cei mai periculoși infractori din zodiac, urmați de Tauri. Pe locul trei urmează Săgetătorul, urmat de Berbec, Capricorn, Fecioară, Balanță, Pești, Scorpion, Leu, Vărsător și Gemeni. Nativul Gemeni este pe ultimul loc, deoarece infracțiunile lui sunt rareori asociate cu violența, cele mai multe fiind fraude și înșelăciuni.

Ce infracțiuni comit zodiile, potrivit FBI

Racul este, de obicei, un criminal pasional, ucide din plăcere și lasă o semnătură pe trupurile victimelor.

Taurii sunt implicați în spălare de bani și comit infracțiunile singuri, fără complici.

Scorpionii sunt escroci și hoți, dar nu prea își rănesc victimele, dacă viața lor nu este pusă în pericol.

Berbecii angajează pe altcineva pentru a comite faptele lor murdare, iar Capricornii sunt implicați în crimă organizată.

Scorpionul este considerat cel mai sadic nativ, în timp ce Fecioarele sunt tâlhari sau hackeri. Balanțele sunt atrase de fapte de corupție, iar Peștii ajung, de cele mai multe ori întâmplător, în infracțiuni cu droguri. Leul se implică în fapte ilegale pentru a câștiga faimă și recunoaștere socială, iar Vărsătorii sunt specializați în infracțiuni informatice și înșelăciune.

unica.ro.


Distribuie
..