Cele mai INTELIGENTE FEMEI în funcție de zodie

Distribuie

Inteligenţa este o calitate extrem de des căutată de mulţi bărbaţi, însă, se pare că acum s-a cam uitat acest aspect şi doamnele şi domnişoarele încearcă să şi-o ascundă, că şi un compromis, pentru a obţine ceea ce îşi doresc.

Astrele au şi de dată această un cuvânt de spus, aşa că haideţi să vedem împreună, care sunt cele mai inteligente femei, în funcţie de zodie.

1. Berbec

Când vine vorba de logică, de matematică şi tot ce ţine de aceste subiecte, nativii zodiei Berbec, sunt în top. Nu există problema în viaţă pe care ei să nu o poată rezolva deoarece instinctul lor nativ le vine în ajutor chiar şi în cele mai grele sau dificile momente. Trebuie să ai alături o femeie Berbec, deoarece îţi va pune ordine în viaţă într-un mod la care nu te-ai aşteptat. Ce să mai pomenim şi de faptul că emoţiile pentru ea sunt inexistente şi-şi foloseşte capul pentru a le gestiona cât mai bine cu putinţă!

2. Rac
Se spune că Racii sunt nativii care ajung să se cunoască pe sine mai bine decât orice pe lumea asta. O femeie Rac va şti numaidecât ce şi pe cine îşi doreşte. Nu trebuie să depui prea mult efort pentru a o cunoaşte, deoarece ea îţi va pune pe tavă tot ce trebuie să ştii. Ele dau tonul sentimentelor în contradictoriu deoarece ştiu foarte bine cum să controleze tot ceea ce simt.

observator.tv


Distribuie