Cele mai incredibile metode de agăţat pe Facebook

Distribuie

Facebook-ul este o oportunitate extrem de comodă pentru căutarea unui partener dintre milioane de oameni. Majoritatea celor care folosesc Facebook-ul pentru a forma o relaţie amoroasă respecte aproximativ aceleaşi forme de conduită.

Totodata, se pare că bărbaţii sunt cei predispusi cel mai mult să îşi caute partenere, cel puţin sexuale, prin intermediul Facebook.
Oamenii se folosesc de patru tipuri de agăţare. Iată care sunt acestea:

Fotografia
De cele mai multe ori, persoanele care abordează încep prin a face complimente cu privire la aspectul fizic al persoanei pe care vor s-o agaţe. De aici încolo, în functie de răspunsul primit, se ghidează şi pe alte fotografii ale persoanei respective si încep să ceară detalii despre momentele în care au fost facute.

Locul de provenienţă
În momentul în care vede că o persoana de sex opus  are ca loc de provenienţă aceeaşi zonă sau acelaş oraş, agăţătorul  foloseşte formule de abordare precum “Buna, nu cred ca ne cunoastem dar fata ta îmi pare cunoscută”. Cu toate acestea, persoanele care folosesc această tehnică de abordare sunt persoane care s-au născut în oraşe mici.

Hobby-urile
Tot de pe urma fotografiilor publicate pe profilul de Facebook cei care doresc să îşi găsească parteneri pot trage concluzii cu privire la hobby-urile preferate de potenţialii parteneri. Astfel, discuţia de iniţiere va începe prin afirmaţii din partea celui care-şi caută parteneri potrivit cărora ar avea aceleaşi hobby-uri precum persoana care i-a plăcut.

Locul de muncă
În acest caz, lucrurile funcţionează aidoma cazului în care căutarea de parteneri se face în funcţie de locul de provenienţă. Numai că, dacă cele două persoane care abia încep să comunice au acelaş loc de muncă, este posibil să aibă mai multe subiecte de discuţie.

Ţine cont însă, că de cele mai multe ori, cei care încearcă să îşi găsească parteneri prin intermediul Facebook mint în proporţie de 40% pentru a obţine ceea ce doresc. Poţi depista asta doar în momentul în care te vei întâlni faţă în faţă cu persoana.


Distribuie
..