Cele mai bune zodii cu care să faci sex

Distribuie

Eşti pasionat de zodii şi citeşti zilnic horoscopul? Sau eşti genul sceptic care nu crede deloc în aşa ceva?

Indiferent care ar fi răspunsul, mulţi spun că există câteva caracteristici comune şi specifice fiecarei zodii în parte. Iar acest lucru este valabil şi în dormitor. Iată care sunt cele mai bune zodii cu care să faci sex, potrivit Elitedaily.com.

Berbec

Au o personalitate puternică şi magnetică. Iubesc să deţină controlul şi sărută foarte bine. Se aprind repede şi uneori sunt nerăbdători şi egoişti în pat. Însă, dacă reuşeşti să cucereşti o persoană născută în zodia Berbecului vei avea cele mai bune partide de sex din viaţa ta. Ca să seduci un Berbec nu trebuie sa fii timid(ă), ci spontan(ă).

Nimic nu excită mai mult o persoana născuta sub semnul Berbecului decât imprevizibilul. Nu te reţine nici să-i faci complimente. Le adoră.

Taur

Este zodia care are tot timpul chef de sex. Cu un apetit crescut pentru initimitate, persoana din zodia Taurului pare că niciodată nu are destul. Taurilor le place sa fie atinşi, mângâiaţi, alintaţi. Nu te grăbi niciodată când ai lângă tine o persoană din zodia Taurului. Acordă atenţie fiecărui detaliu care implică atingerea, scrie sfatulparintilor.ro.

realitatea.net


Distribuie
..