Cele mai bune soţii în funcţie de zodie

Distribuie

Dragi femei, fie că sunteţi de acord sau nu, dar astrele indică faptul cât de bune soţii sunteţi. În funcţie de semnul zodiacal, femeile sunt predispuse spre o viaţă familială fie mai implicată, fie mai puţin implicată.

Soţia Berbec – are un obicei care o dezavantajează, este uşor egoistă şi nerăbdătoare, ceea ce o va pune în situaţii dificile. Soţia berbec este dedicată şi extrem de energică.

Soţia Taur – aceasta are nevoie de stabilitate financiară . Soţia Taur va aştepta mai mult până când se va căsători. Femeie născută sub acest semn zodiacal este o carieristă perfecţionistă şi această trăsătură se contrazice cu rolul se soţie. Când se va căsători, aceasta îşi va sufoca partenerul deoarece este extrem de posesivă.

Soţia Gemeni – este una din cele mai bune soţii datorită temperamentului deschis. Femeie Gemeni îşi poate pierde vocaţia atunci când se orientează spre intelect şi plăcerea fizică, mai puţin spre partea emoţională.

Soţia Rac – femeia rac este cea mai bună soţie. Aceasta este născută cu un puternic instinct matern, se regăseşte neapărat în viaţa de familie.În mod natural, femeile din această zodie au o căsnicie fericită.

Soţia Leu – femeia leu nu acceptă jumătătăţi de măsură şi se va căsători numai dacă iubeşte cu tot sufletul şi se simte împlinită. Ea nu este cea mai bună soţie şi nici mamă, dar rămâne fidelă soţului.

Soţia Fecioară– aceasta nu este femeia ideală, dar îşi doreşte foarte mult o căsnicie. Soţia Fecioară este capricioasă şi perfecţionistă. Acest lucru îi va da dureri de cap şi o va face să fie stresată permenent.

Soţia Balanţă – femeia balanţă poate deveni o soţie perfectă. Aceasta acordă atenţie nevoilor celuilalt, este grijulie, şi tinde să aibă o căsătorie perfectă. Soţia Balanţă se sacrifică mult pentru confortul familial.

Soţia Scorpion – este pretenţioasă şi greu de suportat. Aceasta este mai degrabă o amantă perfectă decât o soţie grijulie.  Bărbatul care se va căsători cu o femeie Scorpion va fi un bărbat fericit, acasă se va simţi ca în Rai, dar va fi mereu pus sub presiunea unor aşteptări mari din partea soţiei – trebuie să fii un bărbat puternic care să îi poţi îndeplini visele focoasei femei din Scorpion.

Soţia Săgetător– femeia născută sub acest semn zodiacal va fi o soţie bună, dar nu va accepta niciodată rutina. Ea va trasforma căsătoria într-un loc al plăcerilor, al confortului şi al distracţiei.

Soţia Capricorn – acestea sunt cele mai bune soţii: iubesc pasional, se mândresc cu iubirea lor, sunt atente la detalii, preocupate şi pregătite să rezolve ceva.

Soţia Vărsător – femeile din acest semn zodiacal sunt cele mai mature. Bărbatul care va avea o soţie vărsător va fi fericit şi fără griji toată viaţa. Aceasta are puterea de a fi diplomată, de a rezolva neînţelegeri, de a avea grijă de casă, etc.

Soţia Peştieste o fire visătoare şi sensibilă. Acest lucru o împiedică să fie o soţie perfectă. Totodată, aceasta aşteaptă ca totul să vină de la bărbatul ei: comunicare, atenţie, protecţie totală, inimioare, etc.

Tu ce fel de soţie eşti?


Distribuie