Cele mai bizare gadgeturi create pentru femei. Vezi în POZE cât de utile sunt acestea

Distribuie

Majoritatea invenţiilor, care uimesc întreaga lume sunt create de bărbaţi, iar femeilor le rămâne decât să se obişnuiască cu orice, adică şi cu gadgeturi, unele mai interesante, altele mai neobişnuite. Lunar apar tot mai noi tehnologii care surprind prin noile funcţii, însă uneori apar gandgeturi din cele mai ciudate.

 Zumi.md îţi prezintă  TOP-ul  celor mai ciudate gandgeturi  sortate pentru femei.

1. Imprimantă pentru unghii. O invenţie neobişnuită, perfectă pentru femei. La fel ca şi imprimantele, aceste aparate îţi imprimă pe unghie diferite modele de manichiură. Este o maşinărie îngenioasă ce imprimă oja direct pe unghiile tale.

2. Adidaşi cântători – Eşti obişnuită să fii însoţită de muzică orice ai face? Iată că s-a inventat adidaşi, care  îţi permit să foloseşti cd-urile cu muzica ta preferată în timp ce eşti încălţat(ă) cu ei.

3. Papuci luminoşi. O alternativă pentru adidaşi sunt papuceii luminoşi.  În fomă de maşinuţe,aceştea  îţi dau posibilitatea să  te plimbi în întuneric fără grija că te vei împiedica sau nu vei vedea scările sau pragurile. Raza luminii ajunge până la 10 metri în faţa ta, ceea ce îţi permite să te plimbi fără grijă prin casă.


  4.  Foarfeca laser.  Dacă eşti sătulă de  hartiile  sau materiale tăiate  mereu strâmb, atunci acest gadget este potrivit pentru a îndrepta lucrurile. Foloseşte aparatul ataşat foarfecii, micul laser plasat deasupra mânerului superior, îţi va arata linia dreaptă pe care să o tai.

5. Buzele vorbitoare . Ai tendinţa să vorbeşti mult la telefon, fie cu pritenele sau la service? Buzele vorbitoare  este ceea ce îţi lipsea. Printr-un cablu ce face legatura între gadget şi telefon, poţi vorbi cu o maşinărie ce imită buzele omului. Aceste buze sunt sincronizate cu vorbele pe care le scoate persoana de la celalalt capăt al firului. Mai mult, se poate conecta şi la calculator sau laptop, astfel poţi vorbi şi pe skype sau messenger.

6. Umbrela luminoasă. Gangetul este asemănat cu sabiile  din Star Wars.  Această invenţie este ideală pentru o noapte ploioasă, întunecată, mai ales dacă te plimbi  noaptea  pe stradă, astfel poţi fi uşor zărită.

7. Masaj şi joacă. Acest gadget este peconizat şi pentru bărbaţi. După o zi încărcată la birou, se întamplă să  vii oboistă acasă. Tot ce vrei este un masaj  persoana iubită, însă el are chef de joacă. S-A INVENTAT SOLUŢIA: gadget-ul convenabil pentru amândoi, îmbraci o vestă special creată, iar în timp ce el se joacă, ţie îţi face masajul mult dorit.

8. Mănuşi călduroase. Încep să ţi se răcească degetele în timp ce scrii la calculator? Au apărut mănuşile ce se încălzesc, doar trebuie să întroduci mufa usb-ului în calculator.

9. Aspirator de calculator.  Este o creaţie de dimensiuni mici, sub forma, efectiv, a unui aspirator şi funcţionează la fel ca unul obişnuit, de dimensiuni normale. Întroduci mufa usb-ului în calculator, iar acesta va putea să aspire de pe masă, sau de pe birou firimiturile, bucatelele de hârtie sau orice alte obiecte mici.

10. Sandvici maker de calculator.  Nu mai e nevoie să te deplasezi la bucătărie. Vine bucătăria la tine. Nu este mult de muncă, la fel ca şi mănuşile, papuceii şi aspiratorul, sandviş makerului i se introduce mufa usb-ului în calculator şi se face sandvici-ul, fără ca tu să te mişti  de la birou sau din pat.

11. Sos în beţişoare. Dacă îţi place mâncarea chinezească, atunci aceste gadgeturi sunt potrivite pentru a mânca specialităţile chinezeşti. Aceste beţişoare se pot umple cu ulei, oţet, sos de soia sau orice alt sos, îndiferent dacă face parte din tradiţionalele sosuri chinezeşti.

12. Ceas/Hamster. Eşti sătulă să cheltui bani pe baterii, care se descarcă rapid? Acest mic animăluţ poate fi un înlocuitor perfect.  În timp ce acesta aleargă, sistemul de funcţionare al acestui ceas merge normal. Dar, la fel ca şi o baterie normală, şi energia hamsterului se poate termina, astfel ceasul  stă.

Care dintre aceste gadgeturi  ciudate ai dori să le ai?


Distribuie