Cei mai mincinoşi bărbaţi ai zodiacului. Uite de cine să te fereşti

Distribuie

Nativul din Săgetător este adeptul minciunilor nevinovate, îşi asumă ceea ce face, însă nu îi pasă ce provoacă în jurul lui.

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este foarte viclean. Minte fără scrupule atunci când vrea să obţină ceva cu orice preţ. Este foarte spontan şi nu îşi recunoaşte greşelile nici în ruptul capului, mai ales dacă este acuzat de infidelitate la orice nivel al ei. Dă răspunsuri exacte şi rapide şi are mereu replicile la el.

Berbec

Nativul din această zodie minte cu o naturaleţe ieşită din comun şi nu se agită atunci când este prins, un alt plus pentru el. Ştie ce să spună şi când să spună pentru a ieşi din situaţii jenante şi se foloseşte de neadevăr pentru a te impresiona. Nu îi crede nicio vorbă pentru că vei fi dezamăgită atunci când alţii îţi vor spune adevărul despre el.

Fecioară

Nativul din această zodie îţi poate lăsa impresia că este cel mai corect şi sincer bărbat pe care l-ai cunoscut, însă aparenţele înşeală. Se pricepe de minune în a te vrăji şi îşi spune atât de convingător opinia, încât până şi el ajunge să creadă acele lucruri. Merge cu minciuna până la capăt şi o foloseşte destul de inteligent, scrie eva.ro.


Distribuie
..