Cea mai mare durere a zodiei Gemeni

Distribuie

Persoanele născute sub semnul Gemenilor trebuie să știe că această zodie este un semn masculin, de aer, intelectual, cu mari abilități de comunicare, gregar, sociabil. Blestemul acestei zodii, prin prisma acestor mari calități pe care le poartă cu sine, este singurătatea.

Semnul Gemenilor este un semn puternic, mental, comunicativ, rațional. Alături de Balanță, zodia Gemeni se pricepe cel mai bine la a transmite mesajul, indiferent de pregătirea, contextul social al destinatarului.

Planeta care guvernează semnul Gemeni este planeta Mercur, planeta care încurajează spritiul oratoric, diplomația, creativitatea, dar și superficialitatea și tendința de a păcăli.

Pe cât de bine și repede comunică nativul în Gemeni pe atât de greu se atașează de cineva. Tot timpul în mișcare, fire dinamică, nu-și găsește niciodată locul, este în permanentă căutare, nu reușește să se stabilească pentru o perioadă prea lungă de timp undeva. Este omul începutului, înnebunit după prima parte a unei relații, a unei povești, de care ajunge să se plictisească foarte repede.

Trece mai departe fără să sufere prea tare, lasă în urmă persoana iubită, prieteni pentru care jurai că ar băga mâna în foc, chiar familie. ”Viciul” lui este nestatornicia, iar asta îl face, la un moment, să-și regrete alegerile, să-și blameze dinamismul, să-și dorească să se întoarcă în timp, să schimbe totul.

De aceea, marea durere din sufletul nativului în Gemeni este singurătatea, cruce pe care o poartă toată viața, cruce pe care la început o vede ca pe un privilegiu, ca pe un beneficiu, ca pe un bun de care alții nu au parte. Se bucură și face paradă de singurătatea lui, pentru că așa înțelege nativul în Gemeni că este independent.

Însă când regretele se adună, vin și norii de furtună în suflet. Pentru că simte nevoia să aibă lângă el pe cineva, pentru că la un moment dat simte nevoia să spargă barierele comunicării superficiale de care s-a înconjurat o viață și să poarte o conversație profundă cu cineva care să-i înțeleagă apăsările. Pentru că vrea și tăcere, într-un anumit punct al vieții sale, iar atunci când nu spune nimic, vrea să fie crezut, dorit, compătimit, iubit. Așa, fără cuvinte. Este paradoxul sub care va trăi toată viața nativul acestui semn zodiacal.

unica.ro.


Distribuie
..