Ce ZODII își găsesc PERECHEA în această vară

Distribuie

Pentru câţiva nativi ai horoscopului, vara 2015 va fi de neuitat, din punct de vedere amoros. Zeiţa iubirii, Venus, este în zodia leului aproape toată vara, iar asta nu înseamnă altceva decât nopţi fierbinţi şi iubiri mistuitoare. Cu toate acestea, pentru că leul este considerat un cavaler al horoscopului, aceste iubiri vor debuta cum nu se poate mai frumos – pregăteşte-te să fii cucerită cu flori, cine romantice şi, de ce nu, serenade sub clar de lună!

Vara 2015 va fi o vară plină de iubire!

Din 25 iulie şi până la începutul lui septembrie Venus va fi retrograd. Acest lucru înseamnă că relaţiile mai vechi pot fi reluate, iar noi trebuie să dăm o şansă celor care ne-au mărturisit deja dragostea lor. Vizaţi sunt mai ales săgetătorii!

Fecioarele, taurii şi capricornii sunt încurajaţi de norocosul Jupiter să facă un pas major în vieţile lor amoroase – fie că vorbim aici de noi relaţii, de cereri în căsătorie sau chiar de despărţiri. Cert este că ei vor trece printr-o serie de schimbări în plan sentimental, schimbări care le vor aduce adevărata fericire în toamnă.

Cei mai fericiţi din punct de vedere amoros, în această vară, vor fi gemenii, balanţele şi vărsătorii. Ei îşi pot găsi jumătatea încă din luna iunie, iar euforia lor va dura cel puţin până la luna plină din 31 iulie.

Racii, scorpionii şi peştii ar trebui să se pregătească pentru nopţi pline de romantism şi pasiune mai ales în luna iulie! Cei care nu au însă relaţii stabile se pot îndrăgosti la rândul lor, dar, din păcate, e foarte posibil ca relaţiile acestea să nu dureze mai mult de o vară…

La polul opus, şi parcă mai relaxaţi ca oricând, sunt berbecii şi leii. Ei fie au deja relaţii în care se simt foarte fericiţi, fie… pur şi simplu nu le pasă prea mult de aspectul amoros. Din fericire pentru ei, astrele s-au aliniat în aşa fel încât toată lumea va avea parte de dragoste vara aceasta, aşa că pot fugi, dar nu se pot ascunde! Cupidon îi va săgeta şi pe ei!

unica.ro.


Distribuie