Ce trebuie să faci vara aceasta ca să fii fericit. Să asculţi MUZ FM

Distribuie

Cercetătorii în fericire din întreaga lume au descoperit care este formula perfectă pentru o vară de neuitat! Toate studiile au dovedit că, dacă asculţi muzică bună şi produse de calitate, în organismul tău se pot întâmpla minuni. Aşa că setează frecvenţa radioului tău pe Muz FM şi rămâi acolo. Altă variantă nu există!

Vara aceasta Muz FM îţi face atmosferă! Şi e pe bune asta.

Ziua ta începe cu Muzele Dimineţii, acolo unde Ursu şi Mihai îţi dau o doză de nebunie totală de care sigur ai nevoie într-o zi toridă de vară. Baieţii lansează rubrici noi aproape în fiecare zi, iar cea mai îndrăgită dintre ele este Amuzing FM, unde afli adevărul despre hiturile internaţionale, pentru că sunt traduse în limba română. Iată şi un exemplu:

Tot ei îţi vor explica diferenţa dintre “tusovka” şi “petrecere”, în cadrul “Cursurilor de Limbă”. Deci e clar, dacă vrei să ai o zi bună trebuie să te trezesti cu Ursu şi Mihai, pentru că la ei e cea mai tare, lungă şi obraznică…emisiune.

De la 10 la 15, Lucia te aşteaptă la Muz Selector, spaţiul care îţi dă voie să-ţi faci propriul playlist, şi în care mesajele tale sunt auzite la Muz FM. Tot domniţa Lucia îţi aduce şi Muz CLASSICS, în weekend de la 17:10, emisiunea în care afli totul despre cele mai importante evenimente, trenduri, stiluri muzicale şi artişti internaţionali care au scris istorie http://muzfm.md/show/muz-classics-cu-lucia/

Cel mai proaspăt DJ din echipă, Dana, te aşteaptă la Muz FM de la 3 la 7 seara ca să strige Muz ALERT în toată ţara. Dacă vrei să fii auzit, Dana te provoacă la o discuţie pe pagina noastră de facebook şi asteapta şi SMS-uri la 9988 pentru ca toţi să afle ce crezi tu despre subiectul zilei http://muzfm.md/show/muz-alert-cu-dana/.

Cine oare, cine oare este omul care ştie toate topurile din lume? Mihai Teodor îţi aduce Muz FM HOT 20! O ediţie specială şi o selecţie exclusivă din întreaga lume, care îţi va spune cine face legea în muzică, în fiecare săptămână. În weekend de la ora 12:00 nu rata Muz FM HOT 20.

Este evident! Cel mai important condiment în toată formula aceasta este sound-ul cu care au obişnuit ascultătorii. Şi nu dispera dacă pleci în vacanţă. Poţi asculta Muz FM şi online. Cele mai tari hituri ale momentului, cele mai sonore nume din muzică şi cele mai importante colaborări se aud la Muz FM, toată vara. We like Summer! We like Muzic!


Distribuie
..