Ce spune culoarea mașinii despre tine

Distribuie

Se pare că anumiți oameni de știință se plictiseau atât de tare încât au vrut să vadă ce fatori influențează un om atunci când acesta își alege culoarea mașinii sale și ce spune aceasta despre proprietar. Concluziile țin de aspecte precum vârsta, educația și într-un mod dubios, naționalitatea.

Dacă ești acel tip de om care privește în sufletul lui și nu știe ce fel e, atunci poate te decizi în funcție de culoarea preferată pentru mașină. Desigur, cercetarea n-a fost făcută pe mai multe nuanțe, dar te poți decide la una și așa vezi cam ce tipologie ți se potrivește.

Dacă preferi nuanța neagră specialiștii spun că dorești să transmiți un mesaj opulent și sofisticat. Nu știu exact cum funcționează metoda lor de deducere, dar negru este în același timp și cea mai populară nuanță. Se pare că majoritatea oamenilor de pe planetă sunt sofisticați și opulenți. Dacă preferi albul, atunci trebuie să știi că această nuanță e caracterizată prin tinerețe și o perspectivă mult mai pozitivă în privința lumii exterioare sau cel puțin asta ne informează specialiștii, justificând explicația prin exemplul altor brand-uri precum Apple care o folosesc frecvent.

playtech.ro


Distribuie
..