Ce spun VISELE despre tine? Descifrează-le

Distribuie

De multe ori te trezești amețită după ce ai un vis care ai fi putut jura că e real. Parcă cu câteva minute în urmă erai pe un ocean agitat, iar în momentul în care deschizi ochii vezi în față geanta ta de școală.

Nedumerită te așezi pe marginea patului și încerci să-ți dai seama care este mesajul pe care ți-l transmitea visul tău. Vei avea curând un accident sau vei muri? Nici gând. Nu trebuie să iei niciodată visele așa cum îți apar, scrie bravonet.ro. Subconștientul tău îți transmite ție doar anumite mesaje în imagini. Iar acestea sunt simboluri pentru dorințe sau frici ce trăiesc în sufletul tău. Dacă visezi mereu același lucru înseamnă că există o criză în viața ta de zi cu zi. Dacă aceasta dispare, o dată cu ea dispare și visul.

Moarte: Nu te speria degeaba! Dacă mori tu de exemplu într-un vis nu e un semn întunecat pentru viitor, ci o veste bună pentru schimbare. Vei trece printr-o fază care-ți va schimba total viața (probabil la școală sau într-o relație care nu funcționa așa cum ar fi trebuit). Un început nou, cu șanse importante te așteaptă cu brațele deschise.

Căderea dinților: Ei sunt un semn pentru putere și agresivitate. Uneori în viață mai trebuie să și muști ca să avansezi? În vis îți cad dinții iar tu te temi că nu-i vei mai putea înlocui? Căderea lor poate însemna totodată și nemulțumire vizavi de relația în care te afli acum.

Apa: este simbolul emoțiilor, indiferent de cum sunt acestea, bune sau rele. De exemplu marea este pentru cele mai puternice, care sunt ascunse adânc în tine, dar se citesc foarte bine în personalitatea ta. Ai cumva un iubit? Atunci acesta e un norocos, pentru că tu-l iubești cu adevărat dacă visezi că înoți în apă cristalină. Dacă apa e însă murdară atunci pot apărea diverse probleme. Dacă nivelul apei este jos, atunci sentimentele tale sunt doar de suprafață. Apar valuri sau curenți? Înseamnă că-ți plac mai mulți tipi simultan.

Foc: Cum îl percepi? Amenințător? Atunci ești într-un punct în care trebuie să iei o decizie. Dacă te încălzește sau atât înseamnă că ai făcut o pasiune arzătoare pentru cineva.

Sex: Visezi la un flirt nevinovat sau că te săruți cu o altă persoană? Nu e nicio problemă. Dacă faci însă sex în visul tău înseamnă că sunt lucruri care nu funcționează în relația ta actuală. Probabil îți dorești să fii satisfăcută sexual… Sau pur și simplu ai vrea mai multă atenție de la iubitul tău. Dacă tu ești cea înșelată înseamnă că n-ai suficientă încredere în tine și în sentimentele pe care le ale vizavi de tine. Încearcă să-ți revizuiești sentimentele. Dacă faci sex cu un star înseamnă că ți-ai dori un tip ceva mai vizibil decât cel pe care-l ai lângă tine.

Te plimbi goală: Deodată în visul tău te trezești goală în fața clasei sau în mijloc unei mulțimi de oameni? Înseamnă că în realitate te temi că nu vei fi acceptată pentru cum ești tu. Sau poate ai fost rănită recent și nu-ți mai dai seama care-ți sunt prietenii și care-ți sunt dușmanii. Dacă ce ai pățit în vis nu ți s-a părut penibil ai o părere bună despre tine.

Zborul: Dacă o faci de una singură atunci tânjești după libertate. Vrei să te eliberezi de frici și de griji. Dacă ești într-un avion, atunci te temi să lași lucrurile la voia întâmplării pentru că nu le poți influența tu.

Căderea: Dacă se întâmplă de la o înălțime foarte mare, atunci te temi să nu înșeli așteptările celor din jurul tău. Sau în viața ta se va petrece o schimbare care va implica și anumite probleme.


Distribuie
..