Ce semnificație are anul 2017 pentru tine

Distribuie

Fiecare am dori să aflăm cât mai repede ce semnificație are anul 2017 pentru noi, ce provocări ne așteaptă și ce lecție ne-a pregătit destinul. Numerologia are o soluție și ne învață cum să ne calculăm șansele în noul an.

 

Înainte de a trece în noul an, putem afla ce semnificație are anul 2017 pentru fiecare dintre noi cu un simplu calcul numerologic. Trebuie să aflăm înainte de toate care este numărul personal al noului an și cum se reflectă el asupra destinului nostru.

Adună ziua și luna nașterii cu anul 2017 și vei obține răspunsul. Iată cum!

Spre exemplu, dacă ești născută pe 25 februarie 1982, lași deoparte anul nașterii și aduni 25 cu 2 și cu 2017.

2+5+2+2+0+1+7=19; 1+9=10; 1+0=1

În concluzie, numărul tău personal în anul viitor este 1.

Calculează și tu numărul personal al noului an, în funcție de data nașterii tale, și citește mai jos semnificația tuturor numerelor de la 1 la 9.

Ce semnificație are anul 2017 pentru tine

Numărul personal 1

2017 va fi un an al unor noi începuturi și inițieri. Va fi un an mai monoton, mai singuratic și cu o nouă povară pe umeri, dar va fi și un an în care vei descoperi un drum nou. Vei vedea mult mai clar călătoria pe care trebuie să o faci și destinația finală.

Numărul personal 2

În 2017 trebuie să te concentrezi asupra emoțiilor și asupra iubirii, mai ales dacă în anii trecuți te-a interesat mai mult cariera. Fii sinceră în dragoste și oferă mai mult în intimitate persoanei iubite.

Numărul personal 3

Va fi un an al schimbărilor creative, al distracțiilor și al călătoriilor. Înscrie-te la cursuri interactive care te pot ajuta în carieră, mergi la dansuri, iubește și provoacă iubirea cu imaginația ta. Asumă-ți riscuri noi și perspectivele se vor schimba.

Numărul personal 4

Va fi un an în care vei avea mult de muncă și vei face noi sacrificii. Trebuie să fii mai riguroasă, mai concentrată asupra obiectivelor tale și mai calculată. Poți pune bazele unei cariere stabile și mănoase.

Ce semnificație are anul 2017

Numărul personal 5

Va fi un an schimbător, cu multe suișuri și coborâșuri, cu succese, dar și cu eșecuri. Va fi un an plin de evenimente, din care ai multe de învățat și din care poți alege ceea ce vrei să duci mai departe.

Numărul personal 6

Te așteaptă noi oportunități în 2017 și este timpul să îți aduni forțele și să te concentrezi asupra unui singur aspect din viața ta, pentru a obține ceea ce dorești, fie asupra carierei, fie asupra iubirii și a familiei.

Numărul personal 7

Încrederea și dragostea vor fi supuse unui test important în 2017 și cei trece prin experiențe noi, care te vor ajuta să de te dezvolți la nivel spiritual. Când celelalte lucruri te dezamăgesc, ai încredere în spiritul și în forța ta interioară.

Numărul personal 8

În 2017, trebuie să te concentrezi asupra muncii și asupra câștigurilor, să încerci să îți depășești condiția socială și să obții un anumit confort material. Vei găsi și oportunități la timpul potrivit și vei reuși!

Numărul personal 9

Lasă tot ceea ce e vechi deoparte și încearcă să faci ceva nou în anul următor, să te dezvolți și să creezi ceva deosebit în viața ta. Vor veni experiențe dramatice, dar vei învăța să stai pe picioarele tale, să fii fermă și să mergi mai departe.

libertateapentrufemei.ro.


Distribuie
..