Ce să nu-i spui NICIODATĂ unei femei

Distribuie

Sunt unele lucruri pe care chiar nu vrei să le spui unei femei. Fie că sunt aluzii la greutatea ei, un cuvânt urât sau ceva prea interpretabil, e mai bine să ştii ce să eviţi, ca să nu trezeşti vreun monstru adormit. Iată cele 9 lucruri pe care să nu i le spui niciodată unei femei.

1. Asta vrei să îmbraci, eşti sigură?

În cel mai rău caz, vei avea parte de un scandal monstru, iar în cel mai bun caz, o să stai după ea să probeze 10 ţinute diferite. Apoi o va alege pe a 11-a.

2. Eşti sigură că e al meu?

Nimic care începe cu întrebarea asta nu se poate termina cu bine. Dacă ai îndoieli serioase, investighează pe cont propriu, dacă te înşeli, o să urmeze nişte ani foarte grei, poate chiar o pensie alimentară şi multă amărăciune degeaba.

3. La ce te gândeşti?

Nu, serios? Chiar vrei să deschizi cutia Pandorei? O singură dată e de ajuns să întrebi întrebarea fatală şi vorbele vor curge râuri.

4. Calmează-te!

Să îi spui unei femei să se calmeze presupune că deja este pe punctul de a începe să ţipe serios la tine şi că este prea târziu, în acelaşi timp. Să-i spui să se calmeze va avea fix efectul invers.

5. Sunt un ratat,

Nu sunt bun de nimic, sunt un prost, etc. Orice astfel de remarcă autocompătimitoare are un efect negativ asupra voastră. Chiar dacă te simţi super trist şi deprimat, nu-i spune ei că te vezi ca un gunoi. Gemeia are nevoie de un bărbat stăpân pe situaţie şi puternic.

6. Fosta mea…

Nu există o variantă potrivită pentru a termina această propoziţie. Nici să vorbeşti urât despre o fostă, sau să încerci să o convingi că este mai grozavă, frumoasă, deşteaptă, slabă, etc decât fosta nu e un lucru bun. Înseamnă că o compari constant cu altele şi nicio femeie nu vrea să fie mereu sub observaţie.

7. Ce ţi-ai făcut la păr?

Chiar dacă tocmai s-a ras în cap, tu trebuie să înţelegi că decizia a fost radicală şi grea şi nu are nevoie să-i spui şi tu că arată rău. Fii bărbat, spune-i că este frumoasă şi îmbăţişeaz-o. Părul o s crească, la fel şi iubirea ei pentru tine.

8. Ştiai că sunt aşa, nu e ceva nou

Mare greşeală! Nu numai căa dmiţi că ai greşit, dar recunoşti că greşeai dintotdeauna şi că nu ai de gând să încerci să schimbi asta de dragul ei.

9. Ai înnebunit?!

Chiar dacă e adevărat şi iubita ta a luat-o razna, nu este cazul să o ataci atât de dur. Dacă îi spui că e nebună, s-ar putea să afli pe pielea ta ce înseamnă asta în realitate.


Distribuie
..