Ce păţeşte un tânăr atunci când vrea să folosească prezervativul

Distribuie

Un tânăr de 25 de ani a cerut sfatul unui sexolog pentru simplul fapt că pentru el prezervativul este „moartea pasiunii”. Mai precis, de fiecare dată când a încercat sa folosească protecţie, partida de sex nici macăr nu a mai început.

Am avut acum două relaţii serioase şi de fiecare dată când doream să fac sex şi mă pregăteam să pun prezervativul, îmi pierea brusc tot cheful. Mă gândesc doar că nu voi putea să-mi satisfac partenera„, a povestit bărbatul într-un mesaj pentru sexologul publicaţiei The Guardian.

Acesta din urmă l-a sfătuit pe tânăr să ceară sfatul unui psiholog pentru a putea să scape de temerile care îl aduc în imposibilitatea de a face sex. De asemenea, nu a exclus posibilitatea unei probleme de natură medicală, astfel că primul pas pentru a scăpa de „fobia” sa faţă de prezervativ ar fi identificarea problemei, potrivit romaniatv.net.

Ca sfat, sexologul i-a transmis tânărului că ar putea să încerce, totuşi, o serie de tehnici de relaxare care să-i abată mintea de la teama pe care o simte când încearcă să-şi pună prezervativul, dar şi să se bucure de erotism şi nu doar de actul sexual în sine.


Distribuie
..