Ce le așteaptă pe zodii în 2017

Distribuie

Horoscopul anului 2017 vine cu schimbări majore pentru fiecare zodie în parte. Mișcările planetare vor scoate zodiile din zona lor de confort și vor aduce un suflu nou în toate aspectele vieții lor. Iată ce prevăd astrele pentru anul viitor:

 

O zodie va fi înșelată

În 2017, prezența lui Saturn va avea o influență negativă asupra zodiilor, care vor fi din ce în ce mai dornice să dețină controlul, motiv pentru care vor apărea conflicte în relația de cuplu.

Dacă Taurii, Leii și Vărsătorii vor sta foarte bine la capitolul dragoste anul viitor, nu același lucru se poate spune și despre Balanțe. Fie că este vorba despre partenerul de viață, fie că este vorba de prietenii, acești nativi se vor trezi înjunghiați pe la spate când se așteaptă mai puțin. Chiar dacă experiența va fi dureroasă, tot răul va fi spre bine pentru că întâmplarea le va deschide ochii și le va face pe Balanțe să scape de persoanele care le trăgeau în jos.

O zodie începe o viață nouă

Grație prezenței lui Venus în Pești, zodiile vor fi mai înclinate spre partea sentimentală în 2017 decât până acum. Berbecii, Scorpionii și Peștii au toate șansele să se căsătorească sau să devină părinți în anul ce urmează, în timp ce Racii vor începe o viață nouă.

Acești nativi vor avea parte de schimbări pe toate planurile în 2017: își vor schimba domiciliul sau chiar se vor muta într-o altă țară, își vor găsi jumătatea și vor avea parte de o ascensiune fulminantă în carieră. Indiferent de alegerile pe care le iau Racii anul viitor, astrele vor fi de partea lor.

O zodie are multe realizări

Prezența lui Pluton în Capricorn va îndemna fiecare semn zodiacal spre ceea ce este cu adevărat important și le va ajuta să găsească un echilibru la nivel financiar. Influența lui Pluton îi va ajuta pe cei nehotărâți pe plan profesional să își găsească echilibrul, îndemnând zodiile spre pragmatism.

Însă cea mai favorizată zodie din 2017, în ceea ce privește cariera, va fi Fecioara. Grație lui Jupiter care va traversa această zodie până la jumătatea anului viitor, Fecioarele vor avea parte de recompense și promovări la locul de muncă, după o perioadă lungă de efort și sacrificii. Cu alte cuvinte, Jupiter va fi un imbold pentru ca Fecioarele să culeagă eforturile făcute în ultimii ani.

O zodie va suferi mult

Pentru Taur, din păcate, anul 2017 va fi unul greu, mai ales din punct de vedere sufletesc. Cei mai mulți Tauri vor avea parte de o trădare care îi va zdruncina rău – poate fi vorba un partener de viață infidel, de un prieten care îi lasă la greu sau de un coleg care îi lovește pe la spate și le răpește șansa de a avansa la locul de muncă. Oricum, va fi o lovitură dură și neașteptată din partea unei persoane în care aveau încredere maximă.

Rana se va vindeca greu, dar se va vindeca spre sfârșitul anului când mulți Tauri vor începe o viață nouă alături de persoane noi.

Pe lângă trădare, care poate veni din partea oricui, Taurii vor avea parte și de multe neînțelegeri în cuplu. Exact atunci când au nevoie mai mare de sprijin, partenerul de viață va fi absent și îi va ignora, probabil sătul de atâtea.

Două zodii sunt favorizate de astre în 2017, iar dacă îşi unesc forţele, succes lor va fi cu atât mai mare. Indiferent ce relaţie ar avea, totul le merge din plin şi bifează, împreună, succes după succes.

Este vorba de Capricorn şi Scorpion, două zodii care sunt oricum foarte compatibile. Calitatea cea mai mare a acestui cuplu este aceea că fiecare ştie cum să scoată ce este mai bun din celălalt. Ambiţia Capricornului îl face şi pe Scorpion să-şi dorească mai mult de la el însuşi, iar pofta de viaţă a Scorpionului îl mai înveseleşte puţin pe sobrul Capricorn. Când Scorpionul se plictiseşte de ceva şi devine delăsător, Capricornul e mereu acolo, gata să-l împingă spre succes. Amândoi au idei bune, ştiu ce vor, iar împreună formează un cuplu foarte unit sau o echipă imbatabilă atunci când sunt colegi sau parteneri de afaceri.

Anul 2017 le va aduce cuplurilor formate din Capricorn şi Scorpion numai succese şi împliniri. Desigur, mai apar şi probleme, dar maturitatea Capricornului şi pasiunea Scorpionului îi vor ajuta să treacă peste orice.

unica.ro.


Distribuie
..