Ce înseamnă dacă visezi un FOST IUBIT

Distribuie

Ți s-a întâmplat, cu siguranță, să îți visezi fostul iubit, exact în momentul în care credeai că ai trecut peste. Știm că într-o astfel de situație, cauți o explicație, așa că ne-am gândit să ți-o oferim.

Atunci când visezi un fost iubit, mintea ta se gândește, de fapt, la o nouă relație, potrivit Huffington Post. Mintea ta încearcă să extragă ce a fost bun și ce a fost rău în trecut, pentru a te implica într-o altă poveste de iubire. Ar putea fi și un semn că nu ai de gând să repeți aceleași greșeli cu noul partener.

Nu ai avut parte de o încheiere

Dacă îl visezi pe fostul tău iubit, ar putea fi și un semn că nu ați încheiat relația așa cum ar fi trebuit sau cum ți-ai fi dorit. Nu i-ai spus tot ce ai fi vrut, iar el nu ți-a oferit toate răspunsurile de care aveai nevoie. În visul tău, creezi încheierea pe care ți-ai dorit-o, dar ar fi mai indicat să îl suni și să îi spui tot ce ai pe suflet.

Îți lipsește o parte din tine

Atunci când îl visezi pe fostul iubit, înseamnă, de fapt, că îți lipsește o parte din tine, potrivit specialiștilor. Concentrează-te pe nevoile tale și vezi ce simți când te gândești la persoana care ai fost, când erai iubită de cineva.

Îți este dor de el

Chiar dacă nu vrei să recunoști, dacă îl visezi pe fostul iubit, ar putea însemna că îți este dor de el. Nu te panica, este normal să se întâmple asta, face parte din procesul de recuperare.

Îl urmărești online

Dacă nu ai rupt orice legătură cu fostul tău și îi urmărești zilnic conturile de Instagram sau Facebook, nu te mira că îl visezi uneori. Încă te gândești la el, așa că va continua să îți tulbure nopțile.

Te-a căutat sau ceva ți-a amintit de el

Mesajul pe care l-ai primit recent de la el ar putea fi motivul pentru care l-ai visat. Ori poate ai văzut o persoană care ți-a amintit de el. Nu te gândi că înseamnă că îl vrei înapoi, pentru că sunt multe alte motive pentru care îl visezi.

unica.ro.


Distribuie
..