Ce îşi doreşte fiecare zodie de la relaţia sa

Distribuie

Relaţiile sunt complicate. Fiecare îşi doreşte ceva, vrea anumite lucruri şi are anumite aşteptări de la parter. Află ce îşi doreşte fiecare zodie de la relaţia sa!

Berbec

Berbecului îi plac aventurile şi urăşte monotonia, aşa că nu vrea un partener care să îl condamne la o relaţie plictisitoare. Bărbatul Berbec vrea o partenera spontană şi plină de idei care să îndepărteze rutina, iar femeia Berbec îşi doreşte un iubit/soţ creativ, care să o surprindă mereu. De asemenea, Berbecii pun mare preţ pe fidelitate.

 

Taur

Taurul se aşteaptă de la viaţa plină de confort şi eleganţă, aşa că vrea un partener la fel de preţios ca el. Nu îşi doreşte alături pe cineva neîngrijit sau lipsit de politeţe, bârfitor şi gălăgios. Aşadar, soţul sau soţia unui Taur va fi o persoană calmă, discretă şi cât se poate de casnică – împreună vor clădi un cămin confortabil şi stilat, cum visează Taurul.

Gemeni

Este cel mai sociabil nativ al horoscopului, aşa că cel născut în zodia Gemeni va căuta un partener de viaţa cu care să poată vorbi non-stop. Gemenii caută pe cineva care le împărtăşesc pasiunile şi curiozităţile. Şi comunicarea non verbală este foarte importantă pentru Gemeni, aşa că vor aprecia gesturile mici, precum o imbratisare sau o privire suava.

 

Rac

Racul nu suportă să se simtă incomod. Vrea confort şi siguranţă, aşa ca întotdeauna trebuie să aibă încredere maximă în partenerul său. Îşi doreşte aproape pe cineva care să îi dea curaj, care să îl protejeze şi lângă care să se simtă familiar. De aceea, iubeşte relaţiile de lungă durată şi pune mare preţ pe casnicie.

 

Leu

Leul vrea un partener fară inhibiţii. Cineva care să îi înţeleagă rebeliunea şi în faţa căruia nu trebuie să răspundă pentru gesturile şi faptele lui. Nu va suporta niciodată pe cineva care îl critică sau îl corectează. E simplu, Leul vrea pe cineva îndrăzneţ, alături de care care să dea în mintea copiilor din când în când, fară nicio jenă.

 

Fecioara

Această zodie este dură la exterior, dar are un suflet minunat şi blând. Aşa că nimeni nu i se potriveşte decât o persoană cu suflet mare, inimoasă şi bună. Femeia perfectă pentru un bărbat din zodia Fecioară e sensibilă şi generoasă, iar bărbatul ideal pentru femeia Fecioară e iertator şi atent la sentimentele ei.

Balanţa

Balanţa are nevoie de echilibru şi de armonie. Aşadar, partenerul acestui nativ va fi o persoană foarte atentă şi sensibilă. De asemenea, Balanţa are nevoie să aibă alături pe cineva calm, care să îi accepte defectele.

 

Scorpion

Scorpionului îi place să facă dragoste. Ei bine, acest lucru înseamnă că vrea un partener la fel de sexual şi de pasional că el. Pentru Scorpioni, actul intim este deosebit de important pentru bunăstarea relaţiei. Aşadar, partenerul celui născut în această zodie trebuie să fie dezinhibat.

 

Săgetător

Săgetătorul vrea pe cineva care să i se dăruiască cu totul – să îşi scoată şi inima din piept pentru el. Aşa că partenerul său va fi unul dornic să îi facă toate dorinţele, să îl alinte şi să fie dispus să facă sacrificii pentru el. Partea cea mai bună este ca se poartă exact la fel cu partenerul său: fără secrete, ocolişuri sau surprize neplăcute.


Capricorn

Capricornul vrea ca relaţia de iubire să fie bazată pe cel mai important sentiment, în viziunea lui, cel de respect. Aşa că îi cere partenerului de viaţă să nu îl mintă, să nu îl neglijeze şi să nu îi strice imaginea. Capricornul este foarte serios atunci când vine vorba de relaţii, deci nu îşi va dezamăgi partenerul.

 

Vărsător

Vărsătorul urăşte gelozia şi posesivitatea. Aşadar, va dori să aibă alături pe cineva care să nu îl sufoce şi să îi acorde libertatea de exprimare şi de acţiune de care are nevoie. Atât timp cât partenerul Vărsătorului înţelege asta, vor avea împreună o relaţie foarte armonioasă.

 

Peşti

Peştii sunt romantici, visători şi sensibili. Îţi poţi da seama uşor ca partenerul sau va fi unul asemănător, care iubeşte plimbările prin natură, relaxarea la malul mării şi serile liniştite. Peştii sunt cei care aşteaptă surprize romantice şi gesturi.


Distribuie
..