Ce îţi comunică visele tale EROTICE

Distribuie

Activitatea nocturnă a creierului tău este diferită de cea de peste zi. Atunci când cormi şi visezi, creierul îţi comunică anumite lucruri diferit, de aceea unele vise îţi pot părea ieşite din comun. Visele erotice sunt perfect normale, toată lumea le are. Iar psihologii le-au atribuit explicaţii foarte simple. Află ce înseamnă ceea ce visezi.

Ai visat că erai violată

Nu este rar întâlnit ca unele femei să se viseze în astfel de iposteze. Ba chiar, este normal şi să nu simţi doar frică în vis, ci chiar să te excite această idee, scrie unica.ro. Chiar dacă îi cunoşti pe bărbaţii din vis sau ai impresia că sunt străini, cu siguranţă i-ai mai văzut, deoarece creierul foloseşte doar imagini pe care le-ai văzut deja.

Psihologii spun că o femeie care se visează altfel cel mai probabil gândeşte despre sex că ar fi un lucru rău sau că nu îşi explorează sexualitatea destul – de aceea simte şi plăcere în timpul violului.

Ai visat că erai dominată de un bărbat puternic

Nu este vorba de muşchi, ci un bărbat influent – poate fi un şef important al companiei, nu neapărat cel direct, un personaj important din lumea politică sau alte domenii de interes pentru tine. Bărbatul influent din visul tău decide ce se întâmplă, când şi cum şi opreşte acţiunea atunci când doreşte.

Cel mai probabil, eşti pasivă în viaţa ta sexuală şi laşi totul să se întâmple „de la sine”, fără să încerci să faci ceva pentru binele tău. Acest vis îţi arată acest lucru şi îţi spune că ar fi cazul să începi să faci schimbări.

Făceai sex cu tatăl unui prieten

Psihologii spun că nu este vorba de un tată al vreunei cunoştinţe, ci chiar figura paternă proprie, cu care ai crescut. Visele erotice de acest tip sunt destul de comune şi fiind vorba de o relaţie incestuoasă, creierul îţi protejează starea de bine „mascând” personajul masculin într-un bărbat pe care îl cunoşti, însă de care nu eşti legată.

Nu ar trebui să te îngrijorezi, deoarece mintea ta nu încearcă să-ţi transmită, de această dată, mesaje criptice importante. Poate fi vorba doar de o tensiune ce s-a adunat în trupul tău, iar prin acest vis te eliberezi.


Distribuie
..