Ce fel de TATĂ va fi iubitul tău, în funcţie de zodie

Distribuie

Dacă ai o relaţie de durată, cu siguranţă te întrebi dacă iubitul va fi un tătic bun. De obicei, bărbaţii care sunt pregătiţi pentru întemeierea unei familii, respectiv îşi doresc şi copii. Pentru a te asigura că vei avea un soţ bun şi un tată perfect pentru viitorii copii, îţi propunem să vezi ce spun astrele despre bărbatul din viaţa ta.

BERBEC
Nativul din berbec se va dedica în totalitate copiilor.  Fire energică şi foarte protectoare, el este genul de bărbat care odată ce va avea urmaşi, îşi va schimba complet priorităţile în viaţă. Majoritatea berbecilor îşi vor proteja copiii mai mult decât este necesar, însă acest lucru nu va putea fi schimbat de nimeni şi nimic, fiind modul lor natural de a întelege iubirea faţă de urmaşi.

TAUR
Tatăl taur este cel care iubeşte timpul liber petrecut cu familia. El acordă o  atenţie foarte mare educaţiei copilului şi tocmai din această cauză va vrea să-şi înscrie odrasla la cât mai multe cursuri şi activităţi extraşcolare.

GEMENI
Gemenii sunt buni prieteni ai copiilor. Singura problemă care s-ar putea să apară în cazul tatălui geaman este aceea că, în ciuda relaţiei foarte apropiate cu copilul, el nu va insista niciodată prea mult ca fiul sau fiica  să respecte regulile şcolii sau societăţii.

RAC
Racii sunt foarte mândri de odraslele lor şi le oferă tot sprijinul  de care au nevoie. Singurul aspect  negativ din relaţia tatălui rac cu copilul său este controlul pe care acesta vrea să-l aibă asupra fiului sau fiicei sale. Mai ales când cel mic va deveni adolescent, relaţia dintre cei doi s-ar putea să aibă de suferit.

LEU
Leii se tem de postura de tată, însă asta nu-i împiedică să fie nişte părinţi buni. Foarte afectuos şi înţelegător cu copiii, baărbatul leu este tatăl pe care orice copil şi-l doreşte atunci când este mic, pentru simplul fapt că îi va face toate poftele odraslei sale.

FECIOARĂ
Mai mult responsabil decât afectuos, tatăl fecioară va vrea întotdeauna  cea mai bună educaţie pentru copii săi. Orice ar alege copilul să facă cu viaţa sa, acesta va găsi în tatăl fecioară un adevarat suport, iar asta îi va da şi mai multă încredere în propriile forţe.

BALANŢĂ
Bărbatul balanţă este în aşa fel conceput, încât orice s-ar întâmpla, el nu va pune niciodată copilul înaintea persoanei iubite. Dar asta nu înseamnă că nu îşi iubeşte odrasla, din contra, relaţia lor poate fi chiar una foarte frumoasă, însă aşa este modul lui de a fi.

SCORPION
Tatăl scorpion vrea ca  odrasla să aibă un adevărat sistem de valori în jurul său şi îl va învăţa, atât cât va putea. Pentru  scorpion nimic nu este mai important decât bogata cultură generală pe care copilul său va fi aproape obligat să o dobândească.

SĂGETĂTOR
Bărbatul săgetător este foarte afectuos cu fetele şi bun prieten cu băieţii.  Pe lângă asta, taţii sagetători sunt foarte înţelegători şi rareori ajung să se certe cu copiii lor.  Mai mult, aceştia sunt extrem de atenţi la nevoile copilului şi sunt parteneri ideali de joacă pentru cei mici.

CAPRICORN
Bărbatul capricorn este un adevărat „cap” al familiei.  Tocmai de aceea, el va încerca să îi insufle şi odraslei sale aceste principii, insistând în acelaşi timp foarte mult pe educaţia copilului. Chiar dacă nu îşi va arăta sentimentele în prea multe situaţii, el îşi iubeşte copilul.

VĂRSĂTOR
Barbatul vărsător are o relaţie foarte relaxată cu copiii săi, punând accentul mai ales pe activităţile recreative. Îi place să meargă cu ei la plimbare în parc, îi va duce la munte şi la mare şi în diferite excursii, însă atunci când va veni vorba de educaţia lor, responsabilitatea  va reveni în totalitate mamei.

PEŞTI
La fel ca zodia vărsător, tatăl din zodia peştilor va lua  copii în tot felul de excursii şi drumeţii. Totuşi, asta nu înseamnă că va ignora educaţia lor. Bărbatul peşti ţine mult la acest lucru şi vrea să îşi ajute copilul să devină o persoană cât mai echilibrată.


Distribuie
..