Ce fel de persoane eşti în funcţie de palmele tale. Află câteva secrete FOTO în articol

Distribuie

Potrivit studiilor efectuate de experţii în sociologie şi psihologie, forma palmelor unei persoane poate să dea câteva indicii despre caracterul acelei persoane. În urma acestor studii, cercetătorii au concluzionat că oamenii pot fi încadraţi în patru tipologii în funcţie de forma palmelor lor.

Astfel, forma degetelor, a podului palmei şi lungimea şi dispunerea degetelor, dictează cele patru tipologii de oameni: Oameni cu palme de are, oameni cu palme de pământ, oameni cu palme de foc şi oameni cu palme de apă.

Aceste denumiri sunt pur simbolice, pentru a evidenţia diferenţa dintre persoane, însă fiecare tipologie ascunde unele caracteristici de personalitate, după cum urmează, scrie lyla.ro

Oamenii cu palme de foc

Oamenii cu palme de foc au degetele mai scurte decât lungimea podului palmei. Totodată, degetele sunt mai lare către vârf, faţă de baza lor.

Oamenii cu palme de foc sunt de obicei persoane extroveritite, inteligente şi care au o înclinaţie mare să fie lideri.

Aceşti oameni sunt capabili să găsească de multe ori rezolvări la probleme care pe mulţi îi pun în dificultate şi reuşesc să iasă din unele dintre cele mai grele situaţii.

Cu toate acestea, au perioade în care îşi doresc să nu facă absolut nimic şi să îşi relaxeze mintea.

Oamenii cu palme de pământ

 Oamenii cu palme de pământ au degetele aproape la fel de lungi ca podul palmei iar degetul mare este mai gros decât la ceilalţi oameni.

Oamenii cu palme de pământ sunt persoane foarte realiste şi convenţionale. Le place cal ucrurile să fie în ordine şi le place să îşi trăiască viaţa după reguli. Sunt îndrăgostiţi de rutină şi de aceea au înclinaţii militare, de cele mai multe ori.

Cu toate acestea, oamenii cu palme de pământ nu au aproape deloc răbdare. Din această cauză se trezesc de multe ori că fac anumite greşeli de-a dreptul puerile.

Oamenii cu palme de aer

 Oamenii cu palme de aer au degetele destul de apropiate între ele. Totodată, degetele sunt lungi şi subţiri iar palma în sine are un aspect graţios.

Aceşti oameni sunt cât se poate de creativi şi îşi doresc ca absolut totul în viaţa lor să fie nou.

Le place să fie mereu ocupaţi şi le place foarte mult să socializeze cu toată lumea. Sunt persoane sensibile, cu inclinaţii artistice, capabile deopotrivă de a arăta căldura dar şi răutate în modul cel mai faţis.

Mai mult decât atâta, oamenilor cu palme de aer le place foarte mult să îşi folosească psihicul pentru a domina persoane. Iubesc să dea dovadă că pot avea controlul altor oameni pe care-i domina mereu cu zâmbetul pe buze.

Oamenii cu palme de apa

 Oamenii cu palme de apă au podul palmei destul de lung, iar degetele au un aspect răsfirat.

Sunt persoane calde, sociabile, cărora le place foarte mult să se implice în ajutorarea altora.

Cu toate acestea, oamenii cu palme de apă nu sunt mai niciodata mulţumiţi de propria persoana. De aceea au deseori căderi psihice şi se găsesc mai mereu în depresie.

Au firi fluide, schimbătoare şi se lasă influenţaţi foarte mult de elementele şi persoanele din exterior, în orice decizie ar lua.

Aceste persoane sunt acelea care îşi ghidează mai toată viaţa după raportul amoros pe care îl au, ceea ce le aduce de multe ori mari neplăceri.Distribuie
..