Ce fac japonezii pentru a trăi mai mult

Distribuie

După cum se ştie, japonezii sunt în topul celor care inventează în permanenţă ceva. De data aceasta, japonezii au vrut să arate că pot trăi mai mult decât celelalte popoare prin simplu fapt că pot merge la medicul estetician.

Invenţiile japonezilor nu au limite. De data aceasta, aceştia au hotărât să demonstreze că pot trăi mai mult. Cum fac asta? Merg la estetician. Aceştia se adresează la centrele de estetică cu rugămintea să le prelungească linia vieţii din palmă.

Medicii din Japonia au confirmat că se ciocnesc cu tot mai multe cazuri în care aceştia au venit să aibă linia vieţii mai lungă, pentru că doar aşa vor trăi mai mult.

Popoarele asiatice au fost întotdeauna fascinate de cititul în palmă şi tot ce presupune această ştiinţă, din acest motiv s-au gândit să acorde mai multă atenţie liniei vieţii.

În Japonia, cititul în palmă a rămas una dintre cele mai populare mijloace de a afla ce-ţi oferă viitorul şi dacă soarta îşi va fi favorabilă. Din dorinţa de a-şi controla destinul, unii cred în această metodă radicală: modificarea liniilor din palmă şi implicit,  a semnificaţiilor acestora, pentru că astfel, viitorul să fie schimbat. Dacă ştiţi exact ce vreţi în viaţă, puteţi marca singur liniile dorite, lăsându-i medicului misiunea de a opera magia.

Au efect aceste intervenţii? În unele cazuri, da. Astfel, o femeie a încheiat o căsătorie reuşită la scurt timp după operaţie, iar mai mulţi bărbaţi au câştigat la loterie, cel mai norocos plecând acasă cu peste 23.000 de euro. În opinia specialiştilor, oamenii capătă mai multă încredere în sine când recurg la asemenea gesturi, fiind convinşi că şansele le vor zâmbi, pentru că aşa scrie „în palmă”.


Distribuie
..