Ce defecte ai ÎN PAT, în funcţie de zodia ta

Distribuie

Îţi doreşti să fii mai bună la pat pentru iubitul tău? Zodia îţi spune care sunr defectele tale ca să ştii ce anume trebuie să schimbi.

Berbec

Te plictiseşti prea repede şi eşti grăbită

Nici nu apucă să se bucure de ceea ce îi faci că treci imediat la altceva. Şi bărbaţii au nevoie de timp pentru a învăţa să savureze anumite mişcări. Şi da, le place şi lor un preludiu lung cu multe mângâieri şi săruturi.

Taur

Eşti prea leneşă

Dacă ar fi după tine, ai face sex doar în poziţia misionarului, doar în pat şi doar seara. Bărbaţii au nevoie de schimbări cât mai dese pentru a-şi păstra interesul. Nu ar strica să ieşi din zona ta de confort din când în când.

Gemeni

Eşti prea… vorbăreaţă

Bărbaţii sunt atraşi de firile sociabile, vorbăreţe, vesele, dar dacă începi să-l inviţi la discuţii în timpul sexului sigur nu o să-i placă. Lasă-l să se bucure de senzaţiile pe care i le oferi fără a fi nevoit să se gândească ce răspuns să-ţi dea.

Rac

Nu ai încredere în tine

Nu ai încredere nici în frumuseţea ta, nici în priceperea ta. În plus, ţi-e foarte teamă de ridicol, aşa că nu accepţi să încerci poziţii noi sau practici noi. Păcat! Pentru că iubitul tău sigur ar fi tentat să încerce nişte picanterii.

Leu

Eşti prea egoistă

Obişnuită să fii în centrul atenţiei, te interesează mai mult plăcerea ta şi mai puţin a lui. Majoritatea bărbaţilor se sime excitaţi atunci când îşi aduc partenera pe culmile plăcerii, dar simt nevoia să mai fie şi ei centrul atenţiei, măcar din când în când.

Fecioară

Îl critici prea mult

Ca o perfecţionistă ce eşti vrei să fii cea mai bună în pat, ceea ce nu e rău. Dar aştepţi aceeaşi perfecţiune şi de la iubitul tău, iar când nu face exact ce vrei şi când vrei, începi să îl critici, ceea ce este „dureros” pentru orgoliul unui bărbat.

Balanţă

Eşti prea „ciudată”

Evident, bărbaţilor le plac experienţele noi în pat, dar când vii zi de zi cu o idee nouă şi năstruşnică se pot speria. Ţine cont că sexul nu e un concurs şi nu trebuie să bifezi toate ciudăţeniile existente. Lasă-l să se bucure uneori de poziţia misionarului…

Scorpion

Eşti prea înfocată

Evident, îi place când îi arăţi că îl doreşti, dar nu e cazul să-l sufoci cu pasiunea ta. Va ajunge să evite sexul cu tine, mai ales dacă nu are un libido la fel de dezvoltat ca al tău. Lasă-l să mai şi respire din când în când.

Săgetător

Nu te mulţumeşte nimic

Azi vrei o poziţie nouă, mâine o practică nou, poimâine te tentează sexul în trei… şi niicodată nu eşti mulţumită cu ce îţi oferă, deşi se străduieşte să te satisfacă. Trebuie să înveţi să apreciezi ceea ce îţi oferă iubitul tău.

Capricorn

Confunzi sexul cu munca

Mai ai un pic şi treci în agendă zilele când trebuie să faci sex. Cu siguranţă iubitului tău i-ar plăcea să te laşi dusă de val măcar uneori şi să pui mai mult suflet în ceea ce faci. Nu uita că sexul este i plăcere, nu o datorie.

Vărsător

Eşti cam egoistă

Te gândeşti mereu la ce ţi-ar plăcea ţie să încerci, la ce fantezii ai tu, la ce mişcări îţi plac ţie… Te-ai întrebat vreodată ce îşi doreşte el? Ai renunţat vreodată la mişcările tale preferate ca să încerci ceva ce îi place lui?

Peşti

Eşti prea „siropoasă”

Sigur, şi bărbaţilor le place romantismul, preludiul lung, lumânărelele, muzica în surdină. Dar la fel de mult le place sexul „animalic”, bazat pe dorinţă pură. Chiar dacă nu există pic de romantism în el, sexul oral este preferatul oricârui bărbat.

unica.ro.


Distribuie