Ce cumpene te aşteaptă în săptămâna ce urmează, în funcţie de zodie

Distribuie

Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada 26 mai-1 iunie.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vei întâmpina unele obstacole la locul de muncă, dar ele nu vor reuşi decât să te întărească. Este doar o etapă din care ai multe de învăţat, şi mai ales în cine să ai încredere. După aceea vei fi cu adevărat pregătită pentru viitor.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu vei avea nicio problemă în săptămâna ce va urma, din contră toate merg aşa cum ţi-ai dori. O să mai apară lucruri minore, dar care nu merită să le acorzi atenţie. Piedicile pe care le întâlneşti nu pot fi depăşite decât cu ambiţie, iar tu ai din belşug.

Leu (22 iulie – 22 august)

Va trebui să înfrunţi unele situaţii incomode săptămâna viitoare, aşa că încearcă să fii puternică. Criticile îţi vor pune imaginea în pericol şi eşti puternic afectată de asta. Încearcă să te relaxezi şi să nu pui la suflet tot, uneori sunt doar invidii.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Singurul lucru care te împiedică să faci ce ţi-ai propus săptămâna viitoare ar fi lipsa de energie. Nu îţi va fi chiar un duşman, pentru că vei reuşi să te menţii pe linia de plutire. Nu va dura mult această etapă în care puterea de concentrare se află la minim, în weekend totul va reveni la normal.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Săptămâna viitoare va fi lipsită de evenimente neplăcute, ceea ce înseamnă că nimic nu te poate prost dispune.Bucură-te de aceste clipe pentru că vor urma zile cu mult stres şi nervi. În plus de asta, viaţa ta sentimentală te ajută să fii pozitivă şi pe alte planuri.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

O luptă dintre tine şi un coleg de serviciu îţi va da planurile peste cap, pentru că nu ai luat în considerare şi acest aspect atunci când ai pornit la drum. Nu trebuie să te panichezi, lucrurile se vor linişti spre finalul săptămânii ce urmează.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Eşti destul de aiurită săptămâna viitoare, ceea ce poate constitui cea mai mare piedică în planurile pe care ţi le-ai făcut sau care ţi-au fost făcute. Oferă-ţi şansa de a învăţa tot mai multe lucruri noi, aşa că nu trebuie să te retragi chiar dacă nu te poţi concentra. Pierzi detalii importante şi ar trebui să te aduni.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Întreruperile pot constitui o mare problemă pentru tine săptămâna viitoare, aşa că încearcă să nu acorzi atenţie celor care te enervează. Munca de una singură este mult mai utilă decât cea de grup în acest moment. Fă alegerea corectă!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Trecutul şi amintirile îţi pot îngreuna săptămâna, dar totul depinde doar de tine. Încearcă să nu mai retrăieşti ce a fost şi să te bucuri mai mult de prezent. Ocupă-ţi timpul cu activităţi plăcute şi lasă negativismul deoparte.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Invidia celor din jur îţi poate pune capac în săptămâna ce urmează, dar ar trebui să fii mai indiferentă la răutăţile celor din jur. Chiar dacă îţi întind capcane la tot pasul, nu trebuie să fii dezamăgită. Încearcă să fii mai secretoasă cu privire la planurile tale, dacă vrei să nu îţi îngreunezi singură munca.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Săptămâna ce urmează vei întâmpina probleme în realizarea unor proiecte. Vei avea o mulţime de discuţii pe această temă cu colegii tăi, fapt pentru care vei fi nevoită să abandonezi. Aşteaptă o perioadă mai bună pentru a te afirma, nu este totul pierdut.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Singura piedică pe care o poţi întâmpina săptămâna ce urmează ar fi aceea că puterea ta de concentrare scade pe zi ce trece. Din această cauză nu vei reuşi să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai planificat, dar nu este atât de grav precum pare. Îţi vei reveni şi o vei lua de la capăt.

româniatv.net


Distribuie