Ce culoare a OJEI ţi se potriveşte, în funcţie de ZODIE

Distribuie

Semnul zodiacal poate spune multe despre personalitatea ta, despre modul tău de viaţă şi despre multe alte preferinţe. Acesta poate, de asemenea, să contureze stilul vestimentar sau poate spune care este culoarea de lac de unghii ce se potriveste personalităţii tale. Descoperă mai jos ce culoare a ojei ar trebui să porţi în funcţie de zodie.

CAPRICORN

Nativii din capricorn sunt sensibili şi rezervaţi, de aceea şi oja trebuie să reflecte personalitatea. Tonurile neutre sunt alegerea perfectă pentru Capricorni. O ojă GRI ar fi o alegere excelentă.

VĂRSĂTOR
Fiind o personalitatea puternică, cea mai potrivită culoare la lacul de unghii pentru un Varsator este TURCOAZ. Aceasta va scoate în evidenţă individualitatea şi sinceritatea.

PEŞTI
Peştii sunt o personalitate  emoţională şi visătoare.  De aceea nuanţele de lac de unghii potrivite ar fi cele de ROZ şi MOV.

BERBEC
Un berbec este independent, activ şi îndrăzneţ. Ai nevoie de culori pe unghii care reflectă cel mai bine acest lucru. Culori îndrăzneţe, dramatice, cum ar fi ROŞU sunt cea mai buna alegere.

TAUR
În scopul de a scoate în evidenţă persistenţa, puterea şi afecţiunea ar trebui să optezi pentru o nuanţă de lac de unghii ROZ. Una luminoasă este o alegere excelenţă.

GEMENI
Gemenii au  spiritul plin de viaţă. Cea mai bună alegere pentru lacul de unghii pentru Gemeni sunt culori vii.  GALBENUL  este o culoare care cu siguranţă se potriveşte de minune.

RAC
Pentru a accentua personalitatea romantică şi imaginativă a nativilor din rac,  nuanţele metalice, cum ar fi de ARGINTIUL sunt  cea mai bună alegere.

LEU
Dacă sunteţi Leu, aveti o personalitate încrezătoare şi îndrăzneaţă. Culorile strălucitoare, AURIU strălucitor sunt o alegere excelentă pentru lei.

FECIOARĂ
Fecioarele sunt nişte personalităţi demne de încredere şi organizate. De aceea, ar trebui să poarte  culori profunde, de pământ. CIUCOLATIU, MARO şi BLEUMARIN sunt alegeri foarte bune.

SCORPION
Pasionate şi seducătoare, astfel le putem caracteriza pe femeile din zodia Scorpion. Unghiile strălucitoare, metalice care accentuează personalitatea magnetică a Scorpionilor includ MORO ÎNCHIS şi VIŞINIU.

BALANŢA
Nativii din balanţă, fiind personalităţi sociale. Mergi pe un pigment ALBASTRU  de lac de unghii pentru a scoate în evidenţă personalitatea ta pozitivă.

SĂGETĂTOR
Un adevărat Sagetator are o personalitate optimistă şi aventuroasă. Cea mai buna alegere de culoare a ojei e VIOLET. Acesta va contura energia creativă şi personalitatea îndrăzneaţă.

Sursa foto: imagineamea.info, unghii-modele.blogspot.com, bioaddict.ro,  albumdefamilie.ro, modeledeunghii.ro, e-feminin.ro.


Distribuie
..